DSCF0880Vineri, ora 11,30, platoul Teatrului Valah. Deputatul PP-DD, Liliana Ciobanu, a lansat o provocare către toți parlamentarii giurgiuveni de a sprijini campania de ajutor a bolnavilor de scleroză amiotrofică laterală.

„Facem fapte mici pentru lucruri mari, în acest sens am decis să inițiez lista provocărilor. Pe lângă găleata cu apă și gheață, am aflat contul în care se pot dona banii, și am decis, totodată, să și donez o sută de dolari pentru această cauză. Deci, îi provoc pe toți parlamentarii de Giurgiu: Lucian Iliescu, Florian Nicolae, Niculae Bădălău, Viorel Teodorescu, Daniel Chițoiu și Marin Anton să îmi urmeze exemplul”, a spus Liliana Ciobanu, înainte ca unul dintre consilierii săi să îi toarne o găleată cu apă cu gheață în cap, în aplauzele celor prezenți.

Alături de Liliana Ciobanu, și-a turnat apă în cap și nașul fiicei acesteia, Alexandru Popa, în vârstă de 11 ani, care, prin intermediul tatălui său, a donat, de asemenea o sută de dolari, și un giurgiuvean de rând, Toader Grosu, care a donat 50 de euro, și i-a provocat pe cetățenii municipiului să îi urmeze exemplul.

Nici jurnaliștii nu au scăpat, mai în glumă, mai în serios aceștia declarând că, pe rând, îi vor provoca pe oamenii politici din Giurgiu, aflați la conducerea municipiului sau a județului, să își răcorească trupul cu găleți cu gheață!

Provocarea găleții cu gheață a strâns, în ultimele zile, milioane de vizualizări ale filmulețelor pe internet, sute de mii de dolari în cont și nume mari ale lumii artistice sau politice mondiale care au acceptat, în timp, provocările.

În total, până acum au fost strânși peste 29 de milioane de dolari pentru pacienții care suferă de scleroză amiotrofică laterală.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.