DSC_0176Mai bine de 5 ore a durat scandalul din cartierul Istru. Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, renumit pentru ameninţările sale cu suicidul, a luat, de data asta, alături de el, şi doi dintre copiii săi, urcându-se pe acoperişul blocului D, proaspăt evacuat. Este vorba despre un băiat, de 12 ani, şi un altul, de 9 ani. S-a întâmplat joi, 21 august, în jurul orei 13.00. 

Ca show-ul să fie complet, bărbatul, recent ieşit dintr-un spital de boli psihice din Capitală(dus acolo în urma ultimei sale ameninţări cu moartea), şi-a bătut un cui în cap, a aruncat cu pietre în oamenii legii şi în ceilalţi privitori. A cerut, în mod repetat, să vină televiziunile centrale, a băut bere şi, din când în când, îl apuca de braţ pe copilul cel mic, ameninţând că îl aruncă de pe bloc.DSC_0166

Zeci de poliţişti de la municipiu, poliţişti locali, pompieri, jandarmi au asigurat, în permanenţă, zona, şi, după ore bune de negocieri, l-au convins să coboare.DSC_0175

Deşi a protestat violent, bărbatul a fost urcat într-o maşină şi dus la secţie. De asemenea, au fost luate şi cele două concubine ale sale, împreună cu copiii. Cei doi minori care au urcat cu el pe bloc au intrat în atenţia Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Giurgiu. După o anchetă în prealabil, cei de la instituţia menţionată vor decide ce se va întâmpla cu ei.

De asemenea, o anchetă amănunţită va fi făcută şi în cazul bărbatului.

Prima dată, tânărul giurgiuvean a ameninţat că se aruncă de pe Primăria Giurgiu, iar a doua oară, tot de pe un bloc din Istru. De data asta, a protestat pentru că a fost evacuat dintr-un apartament al imobilul D.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.