20140820_092427Zeci de saci cu articole de îmbrăcăminte de calitate, pentru copii, adulţi şi bătrâni, dar şi baxuri întregi cu apă plată, au fost încărcate, miercuri, 20 august, într-un TIR ce a şi plecat spre 4 localităţi din judeţul Olt, afectate de inundaţiile de la începutul acestei luni.

În urmă cu circa 2 săptămâni, cei de la organizaţia judeţeană a PSD Giurgiu amplasau, în faţa Consiliului Judeţean, un cort unde să fie strânse donaţii de la giurgiuveni, iar acţiunea a fost coordonată de membrii organizaţiei municipale a aceluiaşi partid.

„Astăzi, reuşim un prim transport cu apă şi haine pe care locuitorii oraşului Giurgiu le-au oferit cu dragoste persoanelor greu încercate, din Olt. În acest mod, Giurgiu îşi demonstrează nu doar compasiunea, ci şi solidaritatea prin sprijinirea sinistraţilor”, a declarat miercuri, preşedintele organizaţiei municipale a PSD Giurgiu, primarul Nicolae Barbu.20140820_092345

El a precizat că au fost primite de la giurgiuveni doar haine de calitate, sortate pe sexe şi vârste, iar apa plată a fost cumpărată de social-democraţi.20140820_092032

Ajutoarele vor ajunge în localităţile Corbu, Icoana, Potcoava şi Coloneşti. Chiar dacă a fost strâns cortul din municipiu, campania umanitară a PSD continuă în judeţ, Nicolae Barbu anunţând că toţi primarii noştri se preocupă să îi ajute pe oamenii rămaşi fără nimic, în urma viiturilor din judeţul Olt.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.