baniLucrări de introducere a rețelelor de apă și de canal, lucrări de reparații și reabilitări de drumuri, toate incluse pe OG 28, urmează a fi finanțate cu fonduri de la Guvern. De cei aproape trei sute de miliarde de lei vechi, cât valorează aceste proiecte, vor beneficia mai multe primării din județ, care au deja depuse asemenea proiecte, suma alocată județului Giurgiu fiind una dintre cele mai mari.

Decizia Ministerului Dezvoltarii este rezultatul demersurilor susținute ale senatorului PSD de Giurgiu, Niculae Badalau, cel care a bătut, aproape zilnic, la ușile Ministerului, „de mână” cu primarii (indiferent de coloratura politică), reușind să convingă oamenii cu putere de decizie din minister că proiectele primarilor din Giurgiu sunt fezabile și, mai ales, sunt vitale pentru localitățile pe care le conduc.

Ca urmare a acestui demers, la Giurgiu urmează să ajungă o sumă semnificativă, aproape trei sute de miliarde de lei, bani care vor servi la realizarea rețelelor de apă și canalizare, dar se vor reabilita și mai multe drumuri comunale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.