DSCF0824Cel puțin așa spune o vorbă veche din bătrâni. Actualizată, fără niciun fel de probleme, de cel care s-a transformat, în ultima perioadă, în purtătorul de cuvinte al lui Vasile Mustățea. Dacă președintele Consiliului Județean se ferește să mai iasă în fața presei, în schimb Dumitru Beianu, căci despre el este vorba, nu ratează nicio ocazie în care să ăși atace – chiar și fără argumente concrete – adversarii politici.

La fel s-a întâmplat într-o recentă conferință de presă a liberalilor giurgiuveni, în care afirma că „monitorizarea informațională a prezenței la vot dă prilej de fraudă electorală. Asemenea manevră duce cu gândul că important nu e cine votează, ci cine numără voturile, și și mai important este cel care organizează alegerile. În mod sigur vom avea parte de vot multiplu, de turism electoral, și vom vedea pe drumurile din județ nenumărate microbuze care vor căra oamenii dintr-o secție de votare în alta”. Aceste argumente, în opinia lui Dumitru Beianu, sunt, de fapt, acțiunile pe care le-ar fi întreprins ei, dacă ar – mai – fi fost la putere, lucru nespus, dar gândit. Și probabil că atât Beianu, cât și ceilalți lideri liberali din Giurgiu se gândesc că așa ar fi procedat ei.

Mai mult, de aici, de la Giurgiu, aflăm că „liberalii, prin Klaus Johannis, dau guvernul în judecată pentru obstrucționarea accesului la o campanie electorală cinstită și corectă și pentru încurajarea fraudei electorale”, fără a dovedi, concret, ce probe au în susținerea afirmațiilor făcute la adresa guvernului Ponta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.