KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERADupă ce, în urmă cu două săptămâni, „giurgiuveanul fără stea în frunte”, Marius Stanciu, fusese exclus din rândul aleșilor locali, odată cu excluderea sa din partid, a venit rândul ca astăzi, la ședința ordinară, un alt consilier al Partidului Poporului – Dan Diaconescu să spună adio scaunului din care a votat până acum, mai mult sau mai puțin în interesul celor care l-au trimis acolo: Florian Velicu.

Ca un făcut, acesta a ales să aștepte verdictul votului – secret – al colegilor săi pe scaunul ocupat, până de curând, de Marius Stanciu. După numărătoarea voturilor, 12 consilieri au hotărât că acesta trebuie să plece, pe când șase îl considerau încă unul de-al lor.

„Le mulțumesc colegilor mei consilieri, și sunt sigur că din astfel de situații avem de învățat cu toții”, a spus Florian Velicu, la aflarea verdictului colegilor săi. La ieșirea din sală, l-a bătut „prietenește” pe umăr pe colegul (care, în anumite situații, a votat alături de el și de consilierii liberali), adresându-i-se: „Mersi, Lili, esti un om de mare caracter”. După care, fără nicio altă explicație, a părăsit sala, în aceeași manieră fulgerătoare pe care a adoptat-o și celălalt demis, Marius Stanciu.

Încă neoficial, în locul lui Florin Velicu se va așeza Dumitru Gărgărea, dar rămâne de văzut ce decizie vor lua, la rândul lor, cei din conducerea PP-DD Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.