206972maximDiscuțiile legate de cine va prelua șefia Partidului Social Democrat atât pe perioada campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale, cât mai ales după aceea, au dat naștere mai multor speculații, în special în presă. Însă premierul Victor Ponta, președintele PSD, a declarat, după întâlnirea avută la Orăștie cu liderii social-democrați din teritoriu:

„Cel care, până pe 16 noiembrie, în loc să se ocupe de campania prezidențială, se ocupă de cine îmi ia mie locul, va pleca din partid a doua zi când aflăm acest lucru. Am trecut, cei mai mulți dintre noi, prin perioada 2004 și 2009 când unii erau în campanie iar alții împărțeau pielea ursului din pădure. Mesajul meu de astăzi a fost clar: toată lumea trage în campanie!”, a precizat Victor Ponta.

Dacă va fi câștigată funcția de președinte al țării, după data de 17 noiembrie se va ști și numele viitorului președinte al partidului, a mai menționat premierul. „Avem structuri ale partidului, avem președinte executiv, avem secretar general, avem vicepreședinți. Nu se oprește așa, în loc, un partid pentru o singură persoană, dar putem să pierdem dacă nu ne concentrăm pe ceea ce avem de făcut”, a mai declarat Victor Ponta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.