DSCF9174Ales al județului, Vasile Mustățea demonstrează, o dată în plus (dacă mai era nevoie) că este un monument al incapacității. Cu vârf și îndesat a demonstrat că nu își cunoaște „ograda”, și anume componența unor comisii din subordinea Consiliului Județean.

La ședința ordinară de marți, 10 iunie, unul dintre punctele de pe ordinea de zi viza modificarea componenței comisiei pentru licitație, a cărei componență nu a mai fost modificată din…28 august 2009! Adică, fix din mandatul trecut! La vremea respectivă, din comisie făceau parte trei aleși județeni care astăzi nu se mai regăsesc în consiliu: Bogdan Ujeniuc, Nicolae Ioniță și Mihai Mihalache. În același timp, și Nicolae Sin, director executiv al CJ Giurgiu, s-a pensionat, în locul său fiind propus (și numit, de Vasile Mustățea), Traian Paraschivescu. Așadar, patru persoane care, de doi ani de zile, nu au fost înlocuite de conducerea județului. Cei trei care le-au luat locul foștilor consilieri județeni sunt Ovidiu Andrei, Cristian Bold și Adrian Chiran.

Neglijență sau neștiință? Nimeni nu poate spune cu precizie, dar balanța înclină crunt către incompetența care, la nivelul conducerii Consiliului Județean Giurgiu, este la ea acasă. Dacă a fost posibil ca, timp de doi ani de zile, atât președintele, cât și administratorul public al județului, să nu știe că o comisie are trei membri care…nu mai există în rândul consilierilor, nici nu vrem să ne gândim ce alte „descoperiri” ne mai așteaptă până la finele acestui mandat în care Vasile Mustățea nu a făcut altceva decât să tragă județul cu cel puțin două decenii înapoi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.