beianu…adevăr grăiește, spune o vorbă din bătrâni. Se aplică, fără doar și poate, și în cazul lui Dumitru Beianu, fost președinte de Consiliu Județean, fost candidat independent la încă un asemenea mandat, fost membru APR, fost membru PUR, fost membru PSD,  actualmente președintele organizației municipale a PNL.

Acesta declara, în conferința de presă a liberalilor: „Tot ce am spus aici, ce am analizat eu, sunt doar simple gânduri ale mele. Nu sunt un analist desăvârșit, pentru că, trebuie să recunosc, nu mă pricep foarte bine la politică. Dacă mă pricepeam la politică, nu mi se întâmpla ce mi s-a întâmplat în 2012 (n.r. – a pierdut alegerile pentru scaunul de președinte al Consiliului Județean). Nici nu am învățat mare lucru în această perioadă scursă din 2012 până în prezent. După experiența din 2012 aș fi un morman de naivitate să spun, cu doi ani înainte, ce voi face în politică, sau pentru ce funcție voi candida. Pot, de asemenea, să nu candidez nici pentru funcția de primar, nici de președinte al Consiliului Județean”, a afirmat Dumitru Beianu.

În doi ani, mai este timp să capete experiență politică, eventual la PP-DD, la PD-L, și, de ce nu, la proaspătul înființat PMP?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.