DSCF9174Mustățea este, acum, cu ambele picioare în groapă (a politicii). După ce a pierdut „en fanfare” alegerile pentru Parlamentul European, după ce și-a pierdut și mare parte dintre primari, acum este în pericol de a pierde și majoritățile (pe care spera să și le creeze), atât în consiliul local al municipiului, cât și în consiliul județean. Asta după ce pe scena politicii românești (implicit, locale) se preconizează o nouă alinață, între Partidul Social Democrat și Partidul Poporului Dan Diaconescu.

Odată cu acest lucru, dacă s-ar concretiza, ar însemna o furtună cruntă în politica locală, furtună din care Vasile Mustățea ar ieși extrem de șifonat: ar urma să își piardă atât postul de vicepreședinte al CJ, cât și pe cel de viceprimar al municipiului. Bursa zvonurilor îl dă ca favorit pentru ocuparea postului de vicepreședinte (ce va fi „vacantat” după debarcarea liberalului Dumitru Gavrilă) pe directorul Zonei Libere, consilierul județena PPDD Răzvan Cuc.

O a doua lovitură (posibil fatală) pentru liberali ar urma să vină de la Consiliul local, acolo unde Liviu Popazu ar putea pierde scaunul de viceprimar al municipiului, cel mai probabil urmând să fie înlocuit de un alt pepededist. În aceste condiții, s-ar ajunge ca, la consiliul local, PPDD să aibă doi viceprimari. Dacă la nivel de CJ se cunoaște numele vehiculat pentru al doilea scaun de vicepreședinte, nu același lucru se poate spune despre scaunul de viceprimar. Este posibil ca acest nume să apară pe firmament doar după – și dacă – se va realiza alianța între PSD și PPDD.

Astfel, lucrurile nu se anunță prea roz pentru Vasile Mustățea. A reușit recordul carierei: a chelit, de tot, organizația județeană a PNL! După chipul și asemănarea sa!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.