Deși s-a încercat, inclusiv în perioada campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare, revigorarea USL-ului s-a dovedit a fi, doar, o dorință pusă în practică, ici-colo, de primari și președinți de partid care au înțeles că nu este corect față de electorat să îi trădeze așteptările.

Asemenea  încercări de continuitate au fost și la nivelul județului Giurgiu, unde liderul organizației județene a social-democraților, senatorul Niculae Bădălău, a reușit, împreună cu o serie de primari care au înțeles că doar uniți ar mai putea da o șansă Uniunii, să obțină unul dintre cele mai bune scoruri la recent încheiatele alegeri.

„Deși noi ne-am luptat, pe plan local, pentru continuitatea USL-ului, din păcate, la nivel central, la Comitetul Executiv Național s-a constatat că USL-ul nu mai poate exista. Sperăm totuși, ca măcar la nivel de consilii locale și de consiliu județean, să continuăm buna colaborare începută, și, împreună, să continuăm să lucrăm în interesul cetățenilor. Noi avem în continuare proiecte, avem posibilitatea de a ajuta județul și de a sprijini primarii, pe toți, indiferent de culoarea politică, atâta timp cât pun interesele comunității mai presus de interesele personale și de partid”, a declarat într-o conferință de presă liderul social-democrat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.