Untitled1Peste tot pe unde apare Ionel Dinu, hop și scandalul! Așa s-a întâmplat și la una dintre secțiile de votare din județ, mai concret în comuna Prundu.
Acolo, liberalul cu carnet de PMP-ist, Ionel Dinu, a provocat un ditamai scandalul, din care a ieșit cât se poate de șifonat. Acesta a vrut să intre în secția de votare, doar că oamenii de acolo, corecți, i-au interzis acest lucru. De aici până la injurii, la scandal, nu a fost decât un pas. Doar că șifonat a ieșit Dinu, care, după ce și-a primit „explicațiile” de la mai mulți membri ai comisiei din secția de votare, a luat-o frumușel la sănătoasa.

Cu coada între picioare, a plecat în trombă la volanul mașinii de teren pe care o deține, nu înainte de a fi admonestat de localnicii care își așteptau rândul să intre în secția de votare.

În concluzie, consilierul local (ales din partea PNL-ului, dar care acum reprezintă interesele partidului care umblă „în blugi”) este un adevărat magnet (dacă nu chiar provocator) de circ ieftin, fără pâine.

LĂSAȚI UN MESAJ