DSCF9682Dacă până acum mai mulți primari PNL și-au manifestat susținerea pentru continuarea Uniunii Social Liberale, Jean Jipa, primarul comunei Ogrezeni,  a anunțat, în conferința de presă de astăzi, de la sediul PSD, că el va susține, la rândul său, această Uniune, mai cu seamă că, în urma vizitei premierului Victor Ponta la Giurgiu, lucrurile cu privire la Balta Hobaia (nereguli prezentate de presă de-a lungul timpului) s-au pus în mișcare. Oamenii nu trebuie condamnați pentru alegerea lor, dar acestea sunt rezultatele acțiunilor întreprinse (sau, mai corect, a lipsei de acțiune) de președintele Consiliului Județean, Vasile Mustățea.

„Unii ar spune că eu am venit la putere, venind astăzi, aici, la sediul PSD. Dar ce vreau eu să îi anunț pe aceștia e că un primar este, întotdeauna, la putere, indiferent de formațiunea politică din care face parte. Așa că aici am venit la niște parteneri ai mei, cu care eu am lucrat și voi continua să lucrez. Mă aflu azi aici în calitate atât de primar al comunei Ogrezeni, cât și în calitate de președinte al organizației locale a PNL. Am discutat cu toți colegii de partid, cu toți consilierii PNL din Ogrezeni care m-au împuternicit să vin să îi reprezint, mai cu seamă că eu reprezint comunitatea”, spunea primarul din Ogrezeni.

Cum ogrezenenii sunt oameni cu bun simț, Jean Jipa a afirmat că și-a anunțat inclusiv șefii ierarhici din partid de intențiile sale și mai declara că aceștia „ au acceptat situația, pentru că și în accepțiunea lor primează interesele comunității. Nu am urmărit, pe perioada mandatelor, interese personale, sau de partid, nu am venit să cer vreo decapitare a cuiva sau vreo numire pe funcție, ci am venit pentru că este spre binele comunității pe care o reprezint”, a mai precizat Jean Jipa.

Alături de Jean Jipa, primarul unui alt important bazin electoral din județ, comuna Florești-Stoenești, Constantin Dumitru, și-a anunțat susținerea pentru continuarea proiectului USL, doar că nu a putut fi prezent la conferința de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.