se strange latul, vasile!Faptul că tot mai mulți primari aleg să nu îl mai susțină la alegerile europarlamentare îi dau președintelui PNL, Vasile Mustățea, fiori. Chiar coșmaruri, spun unii dintre apropiații săi. Se teme, mai nou, și de propria-i umbră, gulerele cămășilor îl strâng, nu mai are aer, palmele îi transpiră iar în conferințele de presă figura i se schimonosește. Sondajele îl dau ca mare perdant, cu puțin peste 15 procente, la nivel de județ. Așa că inclusiv scaunul de președinte al PNL-ului giurgiuvean s-a șubrezit, și se clatină din ce în ce mai des.

Degeaba încearcă să salveze aparanțele, aducând la mitinguri electorale oameni din tot județul, care, pentru câteva zeci de lei, un sandviș (sau un mic și-o bere) acceptă să scandeze preț de vreo două ore prin oraș.

Aparent calm la aceste mitinguri, de fapt la Vasile Mustățea este liniștea de dinaintea furtunii. O furtună care îl va arunca din scaunul de președinte al partidului, pe care l-a transformat în propria-i feudă și în care defilează, din când în când, cu membri cumpărați pe arginți puțini (valoarea reală) de pe la alte formațiuni politice. Membri care, până la el, au schimbat și au trecut în revistă cam toată panoplia politicii giurgiuvene!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.