sculeDupă ce, cu ceva timp în urmă, când scandalul pe împărțirea bugetului de echilibrare către comune era în toi, iar Vasile Mustățea, președintele CJ Giurgiu, susținea sus și tare că el nu este „pixul” lui Niculae Bădălău, iată că liderul județului s-a decis să își mai modifice ustensilele folosite.

Acum, se leagă din ce în ce mai des de prefectul județului, Nina Lavinia Crișu, pe care o numește „scula lui Bădălău”, aluzie făcând la faptul că prefectul (reprezentant al Guvernului în teritoriu) ar trebui, în opinia sa, să facă și politică. Dacă făcea politica PNL-ului și i-ar fi ținut lui Mustățea isonul, președintele CJ nu ar fi avut a-i reproșa nimic. Pe când așa, de fiecare dată când i se atacă în contencios vreo hotărâre (care nu respectă legalitatea), Mustățea sare în sus și, imediat, îl numește pe înaltul funcționar public „scula” cuiva.

Întrebarea care apare, logic, este legată de pasiunea (ca să nu îi spunem obsesie) a individului ce se apropie de vârsta a treia, de a folosi în exprimare, în special în discursurile publice, termeni care, lesne, duc cu gândul la cuvinte cu o conotație spre erotism.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.