jandarmiÎn Giurgiu, un număr de 19 tineri  s-au arătat interesaţi de o carieră în Jandarmeria Română şi au fost luaţi în evidenţă pentru susţinerea examenelor de admitere în instituţiile de învăţământ în care se pregătesc jandarmii.

Dintre aceştia, 6 vor să urmeze cursurile Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti, 10 să susţină examen la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi “Grigore Al. Ghica” – Drăgăşani, iar 3 la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi “Petru Rareş”- Fălticeni.

Cererile de înscriere la concursurile de admitere mai pot fi depuse la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Giurgiu după cum urmează: până la data de 16 iunie 2014 sau până în momentul evaluării psihologice pentru Academia de Poliţie; până la data de 18 august 2014 sau până în momentul evaluării psihologice pentru şcolile militare de subofiţeri.

Pentru anul de învăţământ 2014-2015, Jandarmeriei Române i-au fost aprobate în vederea scoaterii la concurs 295 de locuri în instituţiile de învăţământ ale M.A.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.