Victor-Ponta-Guvern1-430x152Microîntreprinderile vor beneficia de anumite facilităţi, printre care sprijin financiar nerambursabil, garanţii prin Fondul Naţional de Garantare şi scutire de la plata operaţiunilor de înmatriculare, potrivit unor modificări legislative discutate în şedinţa de guvern de miercuri, 30 aprilie 2014, a anunţat premierul Victor Ponta, preşedintele PSD.

‘Avem astăzi un proiect iniţiat de ministrul IMM-urilor – şi sunt convins că are şi sprijinul celorlalţi colegi – privind stimularea înfiinţării şi dezvoltării de microîntreprinderi, în aşa fel încât se elimină toate barierele care erau până acum. Se acordă sprijin financiar nerambursabil pentru pornirea unor afaceri, garanţiile acordate de Fondul Naţional de Garantare, scutirea de la plata taxelor pentru operaţiuni de înmatriculare. Lucruri care ne ajută în acest context pozitiv să putem să continuăm dezvoltarea microîntreprinderilor’, a declarat premierul în şedinţa de guvern.

Executivul discută în şedinţa de miercuri un proiect de ordonanţă de urgenţă pentru modificarea şi completarea OUG 6/2011 pentru stimularea înfiinţării şi dezvoltării microîntreprinderilor de către întreprinzătorii tineri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.