DD-mobil-bunLuni, 28 aprilie, Dan Diaconescu a dat startul vizitelor ”de vază” din Giurgiu. Deși inițial era anunțată întâlnirea cu simpatizanții în fața Teatrului ”Tudor Vianu”, în momentul în care liderii locali ai partidului ”OTV” au văzut că greu au reușit să strângă doar câteva zeci de persoane, au ”comutat” locul întâlnirii pe pietonala din fața sediului partidului. Cum președinte al organizației municipale este chiar viceprimarul Alexandru Vladu, care, de altfel, ”supervizează” și activitatea ADPP-ului, a fost o simplă formalitate ca, în câteva minute, să iasă de la semnat autorizația de închidere a circulației pe strada Mircea cel Bătrân.

De la ”înălțimea” DDMOBIL-ului, o replică ieftină și prost inspirată a renumitului Papamobil, Dan Diaconescu și-a susținut discursul pregătit pentru această campanie, același pentru fiecare județ pe care îl vizitează. Mai mult, i-a îndemnat pe cei câțiva giurgiuveni, adunați cu forța sau din curiozitate să îl asculte, să își scrie fiecare doleanțele pe bilețele. O idee ”împrumutată” de la iudei, doar la Zidul Plângerii se mai pun bilețele, de către credincioși, în speranța că Dumnezeu le va asculta rugile…La fel și la Dan Diaconescu, un mix interreligios în ceea ce privește modul de a-și apropia electoratul!

Din peisajul rural al vizitei lui DD în județul nostru nu au lipsit scoverzile, care au avut menirea de a-i potoli măcar foamea fizică, dacă nu și pe cea de voturi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.