wirus_virusInundațiile cu care s-a confruntat județul Giurgiu, chiar dacă nu au fost la nivelul celor din Teleorman, au afectat curți, drumuri județene sau comunale. Chiar dacă nu puteau face nimic pentru oamenii respectivi, ci doar îi ajutau cu prezența lor, majoritatea membrilor Comitetului Județean pentru Situații de Urgență au fost prezenți în teren. Spunem ”majoritatea”, pentru că un personaj important, vicepreședintele acestui Comitet, Vasile Mustățea (care mai este, pe deasupra, și președinte al Consiliului Județean Giurgiu), a lipsit. A preferat să își bea, liniștit, cafeaua, în confortul biroului său, unde nu îl afectau cu nimic apele care au măturat drumuri aflate, de altfel, în ”jurisdicția” sa. A dat dovadă de totală lipsă de implicare în problemele județului, așa cum o face de doi ani încoace.

Nu are nicio idee de dezvoltare a județului nostru, nu a promovat niciun proiect finanțat fie din fonduri europene, fie din cele guvernamentale, prin care să aducă un dram de mai bine în viața locuitorilor, fie ei din mediul urban, fie din cel rural. Toate proiectele pentru care alocă, an de an, bani din bugetul Consiliului Județean, sunt, de fapt, proiecte în derulare, din ”era” Beianu.

Pe de altă parte, în afară de dispute politice, în cei doi ani de mandat ”Mustățea”, de la cel mai înalt nivel al Consiliului Județean nu s-au produs decât dispute politice, sterpe, fără vreun motiv bine întemeiat. Județul este, astfel, distrus de oameni incompetenți, care nu au adus decât 50.000 de euro din fonduri europene, pe proiectul pentru pescuit, și asta pentru că oamenii capabili din Consiliul Județean nu sunt lăsați să muncească, să gândească și nici să se exprime de către politrucul Vasile Mustățea.

Susținerea și propulsarea în fruntea unui partid și a unui județ a unui individ ca acesta este, de fapt, vina unui alt rău al Giurgiului, dar la o scară ceva mai redusă: Lucian Iliescu. Și astfel, fără voia sa, județul Giurgiu s-a molipsit cu o boală gravă, de care poate scăpa doar printr-un referendum, după modificarea Constituției (modificarea procentului obligatoriu de prezență la 30%). Doar atunci, Mustățea va deveni poveste, că istorie nu are cum să fie!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.