popafloricelCu sigla PMP în spate, dezlănțuit, Ionel Dinu a găsit vinovații – pe care i-a și adus în fața presei locale – pentru scandalurile care macină, de ceva timp, consiliul local Giurgiu. Cei doi care bagă bețe-n roate primarului municipiului sunt deputații Florian Nicolae și Radu Popa, ambii social-democrați.

”Este imposibil ca doi parlamentari PSD să pună piedici unui primar PSD, prin lobby-ul pe care îl face pe lângă consilierii municipali. Dar cum să cataloghezi acțiunea lui Florian Nicolae care, cu puțin timp înainte de Paște, a fost la Muntele Athos împreună cu mai multe persoane, printre care și consilierul PP-DD Marius Stanciu, despre care se știe că a cam făcut pasul spre PNL. Cu această ocazie, Stanciu a depus jurământul de credință față de Florian Nicolae. De ce pune contre Floricel (n.r. – deputatul Florian Nicolae)? Pentru că, din sursele mele, vrea să se răzbune pe Barbu, pentru că a fost înlăturat din lupta pentru scaunul de primar al municipiului. Acum, Floricel îl împiedică pe primarul Nicolae Barbu să își ducă proiectele la bun sfârșit. Dacă vrea, lui Florian Nicolae i-aș da în mod sigur un loc de candidat la primărie, dacă asta își dorește”, spunea Ionel Dinu.

Un alt vinovat de situația în care se află municipiul acum este, în opinia consilierului Fundației Mișcarea Populară (nu a recunoscut faptul că face parte, de fapt, din Partidul Mișcarea Populară), este deputatul Radu Popa, ajuns în Parlament ”cu manta”, pe listele PP-DD, după redistribuirea voturilor. ”Radu Popa, individul ăsta, nu face altceva decât să atace membrii PSD din Giurgiu, atât pe Bădălău,cât și pe Barbu. Oligofrenul ăsta, care se crede ”ziarist”, a cărat doar sacoșa cu bani a lui Dan Diaconescu, nu are ce căuta pe scaunul de deputat!”, a mai spus Ionel Dinu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.