dinuScandalul legat de aderarea altor unități administrativ teritoriale la Asociația pentru Dezvoltare Intercomunitară pare a se apropia de final. Ionel Dinu, consilier (rămas, deocamdată), fără formațiune politică, afirma, în cadrul unei conferințe de presă, că el, personal, este de acord cu aderarea nou-veniților la ADI ”Sănătate asigurată printr-o apă curată”. Numai că, așa cum îi stă în caracter, a declarat că va face acest lucru doar după îndeplinirea a două condiții puse de el.

”Am citit cu mare atenție Master Planul pentru apă și canal, și sunt de acord să votez, la ședința extraordinară din 25 aprilie, acest proiect al liberalilor, dar numai cu două condiții: sa mi se asigure faptul că, și în cazul creșterii prețului apei la 8,3 lei pe metru cub, Consiliul Județean Giurgiu să asigure subvenția pentru diferența de preț. A doua condiție este ca licitațiile să fie ținute de către SC APA SERVICE SA, nu de Consiliul Județean”.

Culmea este că cele două ”cereri” sau condiții ale lui Ionel Dinu sunt exact doleanțele menționate, ori de câte ori a putut, de către primarul municipiului, Nicolae Barbu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.