primavara-culturala-giurgiuveana-2014-1-512x1024Spectacole folclorice şi de muzică uşoară, un concert simfonic, piese de teatru cu actori profesionişti sau amatori, concurs de pictură, lansări de carte,toate acestea îi vor bucura pe locuitorii municipiului, în perioada 14 aprilie- 22 mai.

Primăvara Culturală Giurgiuveană a debutat luni, 14 aprilie, cu Festivalul Concurs Naţional de pictură “Hristos a înviat!”, competiţie ce se va desfăşura până pe 23 aprilie, găzduită de Centrul Cultural Local “Ion Vinea”. Marţi, 15 aprilie, de la ora 18.00, la Ateneul “Nicolae Bălănescu”, va avea loc un recital de pian al giurgiuveanului Gabriel Daia.

Apoi, pe 21 aprilie, sunt deschise, practic, Zilele Municipiului Giurgiu, cu un spectacol focloric, în faţa Teatrului “Tudor Vianu”, de la ora 19.00.

În perioada 22-23 aprilie, giurgiuvenii sunt invitaţi  la spectacole folclorice, de muzică uşoară, dar şi la teatru. Pe 22, de la 18.30, la Ateneu, vine Maia Morgenstern cu piesa “O femeie singură”. Pe scena din faţa teatrului, vor veni, apoi, două seri la rând, artişti ai muzicii uşoare româneşti precum Roads, Deepcentral, Vunk, Maximilian şi Horia Brenciu Band.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.