tsd grTinerii social-democrați din regiunea Sud-Muntenia și-au dat întâlnire în acest sfârșit de săptămână la Călărași, pentru a discuta problematica fiecărei organizații în parte, pentru a prezenta situația organizațiilor județene și, nu în ultimul rând, pentru a discuta despre pregătirea și implicarea în campania electorală pentru alegerile europarlamentare din 25 mai.
Pe lângă reprezentanții celor șapte județe ale regiunii Sud Muntenia, la întâlnirea de la Călărașui au mai participat și membri ai conducerii TSD național: prețedintele TSD, deputatul Mihai Sturzu, secretarul general Gabriel Petrea, deputatul Cătălina Ștefănescu, vicepreședintele Andrei Tinu, precum și candidații la europarlamentare, Claudia Tapardel, Emilian Pavel și Maria Gabriela Zoană.
Judetul Giurgiu a fost reprezentat de președintele executiv Dragoș Udvuleanu, Ionut Soava – vicepreședinte TSD și președintele organizației municipale, Mihai Stanescu.
Întâlnirea de la Călărași a fost a 16-a de acest fel la nivel național, din octombrie 2013 până în prezent, de când Mihai Sturzu este președintele TSD, numărul de participanți fiind și el unul ridicat: peste o sută de persoane.
În timpul discuţiilor a fost abordată tema campaniei pentru alegerile europarlamentare punctându-se faptul că din cei 42 de aspiranți la Parlamentul European,  15 (aproape o treime) au sub vârsta de 35 de ani, iar trei sunt pe locuri eligibile.
,, Aș vrea să ne gândim la viitor, cu toții suntem tineri și dornici de schimbare, de aceea vreau să le spun oamenilor că nu toți politicienii sunt la fel. Sunt și oameni care sunt în politică din dorința de a schimba ceva în bine în țara asta.Trebuie să conștientizăm ce înseamnă Parlamentul European și să ieșim la vot pe data de 25 mai, trebuie să demonstrăm că se poate, este foarte important pentru România ca noi să avem europarlamentari pregătiți deoarece din dezbaterile de acolo vin banii pentru țara noastră, pentru proiectele care duc la dezvoltare” a declarat președintele tinerilor social-democrați din Giurgiu, Dragoș  Udvuleanu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.