Sâmbătă 7 decembrie la Bazinul Floreasca din capitală, la ora 9:00 s-a desfăşurat Cupa Poseidon, un concurs de înot rezervat copiilor născuţi între 2001 si 2007. Întrecere unde au participat şi micii înotători participanţi la cursurile de specialitate ce se desfăşoară la Şcoala Gimnazială„Academician Marin Voiculescu” din Giurgiu.

Delegaţia înotătorilor noştri a fost condusă de profesoara Carmen Sima, iar rezultatele obţinute de aceştia sunt îmbucurătoare: două locuri întâi, două locuri doi, două locuri trei şi două pe locul al patrulea. Dincolo de participarea onorabilă a micuţilor înotători giurgiuveni, cel mai bun lucru este că încet dar sigur se leagă o tradiţie în urbea noastră în această disciplină, care începe să dea şi rezultate. Antrenoarea Carmen Sima declarându-se încântată de participarea copiilor de la Bazinul Floreasca, plus de asta a ţinut să mulţumească părinţilor care au făcut efortul de a suporta cheltuielile de participare.

”Ce pot să spun, că am fost încântată de organizare, de atmosfera de concurs, pentru premiile copiilor… iar asta înseamnă profesionalism ”. Carmen Sima a ţinut să mulţumească pe pagina sa de facebook doamnelor Carmen Bunaciu şi Anaca Pătrăşcoiu fostelor mari înotătoare ale României. Iată care sunt rezultatele obţinute de micuţii înotători giurgiuveni:

Vasia Drăgulin( n.2004) – locul I

Remuș Daria Andreea ( n. 2002) – locul I

Mihaescu Alexandra (n. 2008) – locul II

Mustățeanu Clara ( n. 2005) – locul II

Trifu Delia şi Delliutza Delly( n. 2003)ambele – locul III

Daniela Bolintiş( n. 2004) – locul III

Panait Maria şi Miruna Dana ( n. 2003) ambele- locul IV

Nicolas Croitoru( n. 2002) – locul IV