Ionel Dinu l-a atacat dur in Consiliul Local pe Ion Gaghii.

Jurnalistul Ion Gaghii avea depusa o cerere la Consiliu, pentru un ajutor de 240 milioane lei vechi, necesari pentru editarea unei carti ce „face parte dintr-o trilogie”…

Nu stim care-i Ion-ul negativ si care este cel pozitiv dintre cei doi, insa Dinu a avut o dizertatie care a pus la incercare neuronii si rabdarea auditoriului. In final, cu totii am inteles ca Ion-el Dinu nu va vota acest proiect. Si asa s-a intamplat, in afara de cei doi consilieri ai PSD, niciunul dintre ceilalti nu a votat acest proiect.

„Denumirea de <<trilogie>> este improprie,, pentru ca nu face parte din genul literar potrivit. Este o culegere de pamflete… Mai mult de atat, autorul si-a schimbat optiunile politice de mai multe ori, de la comunism, cand <<zeii>> lui erau prim secretarul si secretarul de partid, la perioada de dupa 1990, cand a fost pe rand la PSD, PNL si apoi din nou la PSD”, a precizat Ion-el Dinu.

Dizertatia a avut o durata considerabila, tinand cont ca Ion-el Dinu a avut si un „moment poetic”, in care a parafrazat un catren din toaletele publice: „In lumea asta prost facuta/ Rahatii scriu in loc sa puta/ Iar scriitorii adevarati/ nu pot sa scrie de rahati”.

Nimic nou sub soare. Ionel Dinu este viu in sedintele CL, la fel de viu cum era si in sedintele CJ. Iar razboaiele lui donqujotesti sunt momente de destindere in sedinte… Intre Ion-ul pozitiv si cel negativ, este alegerea fiecaruia dintre cititori…

http://opiniagiurgiu.ro/politica/ion-ul-negativ-si-ion-ul-pozitiv/