Suntem prea multi ! Nu in presa , nu pe internet ci in Giurgiu, in cartier, in bloc si uneori in casa. Suntem atat de multi incat nu mai putem lasa sa ni se odihneasca mortii !  Dupa 7 ani ii scoatem fara mila ca in locul lor sa intre altii sau… sa intram noi . Pana acum ne omoram sa ne luam locul pe functii, in partide sau in administratie. De acum ne vom lupta si pentru locurile in groapa !

Patru ani sa stea la putere si dupa aceea sa mai vina si altii ! iar in groapa 7 ani apoi sa ne mai faca si noua loc !

Am ramas fara pamant de morminte ! Magnati agramati, alesi deci votati dar ciudati au cumparat Terra pentru ei, pentru amantele lor siliconate pentru copiii lor din tabloide, pentru sotiile lor isterice, iar noi nu mai avem unde sa murim ! Cu atat mai putin sa traim ! Politicienii ne iubesc pentru ca suntem prosti si uitam !  Cei pe care tu i-ai votat s-au distrat la maxim despre ce se va intampla cu bunicii, cu parintii tai si cu tine dupa ce nu veti mai fi ! Unul singur a incercat sa spuna altceva iar un chibit  il considera Gica Contra .

Suntem prea multi ! Traim in iluzii, fara scrupule, considerandu-ne centrul universului , buricul pamantului, mici Dumnezei cu veleitati de diavoli disperati sa facem cat mai mult rau atunci cand punem mana pe putere !

Sub soare e loc numai pentru ai lor ! restul trebuie sa moara !

-Sa moara, zic, dar unde sa ii ingropam ? si daca ii ingropam cat ii tinem ?

-Sau mai bine sa traiasca, dar sa cotizeze la buget !

Am uitat sa iubim ! Suntem plini de ura si ne varsam naduful de multe ori pe cei dragi ! Am uitat sa ne privim copiii in ochii lor sinceri dar suntem atat de plini de noi incat ii lovim pentru ca din nu stiu ce motiv copilaresc consideram ca ” ne-au facut de ras ” .  Ne jignim cu seninatate prietenul cu care in vara petreceam nopti la bere doar pentru ca are alta opinie politica decat a mea ! De parinti ce sa mai zic .

Suntem prea multi ! Si prea prosti ! Toti inafara de „mine” ! Eu, in eul meu fantastic sunt atoatecunoscator atoatestiutor, atoatefacator si detinatorul dreptatii !  Sau poate sunt un nemernic care am uitat sa imi respect semenul ?

Sa fiu fericit sau sa am dreptate ? Sa nu ranesc sau sa fiu important ? stim raspunsul !

Suntem prea multi si nu mai avem loc unii de alti ! Acum mintea ta se gandeste la cei care nu au loc de tine fara sa ii iei in calcul pe cei carora tu nu le faci loc ! Suntem prea multi si nu mai avem loc unii de altii ! Iar tu, prin cei pe care i-ai votat vrei sa ma elimini fara sa imi lasi linistea nici macar in groapa ! Sau poate si aici ar trebui sa stabilim o lista de prioritati ! Sa ocupam locurile, cele de 7 ani , in ordine ? dupa avere, dupa grade, dupa functii ?

Pepi Mustateanu , unul dintre cei multi !