Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Giurgiu reaminteste persoanelor interesate ca in data de 27 aprilie 2012 se va desfasura   „Bursa Generala a Locurilor de Munca”.

Aceasta actiune, devenita traditionala, are menirea de a reuni angajatori si persoane aflate in cautarea unui loc de munca, in speranta corelarii cererii si ofertei de forta de munca, in scopul prevenirii si reducerii somajului. Evenimentul va avea loc incepand cu ora 9.00 si se va desfasura simultan in urmatoarele localitati:

–          in mun. Giurgiu –  incinta Restaurantului “Miorita”

–          in orasul Bolintin Vale –  la sediul Bibliotecii din localitate.

Organizarea bursei locurilor de munca reprezinta un bun prilej de a comunica persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca informatii referitoare la modalitatile prin care isi pot creste sansele de angajare.

In acest scop si pentru o mai buna informare si consiliere privind tehnicile si actiunile care trebuie urmate, in cadrul evenimentului se va organiza un spatiu destinat acordarii informatiilor privind alcatuirea unui CV, a unei scrisori de intentie, alte tehnici de identificare a unui loc de munca. Aceste servicii vor fi acordate de catre consilierul de informare si consiliere profesionala din AJOFM Giurgiu pe toata durata desfasurarii bursei pentru grupe de cel mult  20 de persoane aflate in cautarea unui loc de munca.

Agentii economici care vor participa la BURSA LOCURILOR DE MUNCA vor avea prilejul sa-si recruteze personalul direct, fara intermediari, in functie de cerintele concrete ale locului de munca oferit.
Pana la aceasta data,  din cei 149 de agenţi economici contactaţi la nivelul judeţului, 48 angajatori au confirmat deja participarea, oferta bursei fiind de  aproximativ 400 de locuri vacante. Pana la aceasta data, cele mai multe locuri de munca sunt oferite in urmatoarele  domenii de activitate: industria alimentara, construcţii, comert, servicii de paza si protectie, fabricarea articolelor de îmbracaminte si domeniul activităţilor de asigurări.

Mentionam ca ofertele angajatorilor de locuri de munca vacante se primesc la sediul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Giurgiu, inclusiv  in ziua desfasurarii bursei.

 

BIROUL DE PRESA AL AJOFM GIURGIU