O nouă echipă a fost învestită joi la Prefectura Giurgiu, Lucian Dumitru fiind numit în funcţia de prefect al judeţului, iar Camelia Toma în cea de subprefect, după ce Robert Ioan Cristoi a demisionat din funcţia publică pentru a candida din partea PDL la primăria Giurgiu.
Directorul general din cadrul Direcţiei Generale pentru Relaţii cu Instituţiile Prefectului, Constantin Mihart, şi-a exprimat nemulţumirea că ceremonia de învestitură s-a desfăşurat într-un vacarm de nedescris produs de angajaţii Consiliului Judeţean, care funcţionează la cel de-al doilea etaj al clădirii în care se află prefectura. Aceştia au protestat pe tot parcursul ceremoniei cu vuvuzele, fluiere, au scandat şi au aprins lumânări pentru a atrage atenţia asupra faptului că instituţia funcţionează cu greutate din cauza atacării bugetului propriu de către Instituţia Prefectului Judeţului Giurgiu.

‘Îmi pare rău că aceşti colegi de la etajul doi al clădirii în care ne aflăm nu respectă acestă Instituţie a Prefectului şi i-am propus domnului prefect să ia măsurile care se impun’, a spus Constantin Mihart.

‘Cu toţii avem voie să protestăm, dar nimeni nu ne iartă că nu cunoaştem sau nu respectăm legea, iar ceea ce se întâmplă în acest moment este undeva la limită. Vă asigur că voi veghea ca legea să fie respectată’, a afirmat noul prefect al judeţului Giurgiu, Lucian Dumitru. Şi noul subprefect de Giurgiu, Camelia Toma, a spus că va face o echipă foarte bună cu prefectul de Giurgiu şi va lucra în slujba cetăţenilor judeţului, având şi o bogată experienţă în administraţie. În final Constantin Mihart le-a recomandat să vegheze la respectarea legii pe parcursul desfăşurării alegerilor. AGERPRES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.