Protestul unui număr de aproximativ două sute de angajaţi ai CJ şi din serviciile subordonate faţă de atacarea bugetului instituţiei de către Prefectura Giurgiu a continuat şi luni, după ce fusese declanşat la finalul săptămânii trecute, dar numai pentru o jumătate de oră pentru că o comisie din partea instituţiei a fost primită la negocieri la Prefectura Giurgiu.
„Am început ziua cu un protest în interiorul instituţiei, dar acesta a încetat repede după ce o comisie din partea CJ a fost primită la negocieri de subprefectul judeţului Giurgiu”, a declarat reprezentantul CJ, consilierul Ionuţ Şoavă.

El a precizat că în timpul negocierilor s-a ajuns la un acord ca instituţia CJ Giurgiu să abroge primul proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului instituţiei, iar Prefectura Giurgiu să îşi retragă plângerea faţă de cel de-al doilea proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului, iar situaţia să se deblocheze în acest fel.

În luna februarie CJ a aprobat un proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului propriu al instituţiei, dar acesta a fost atacat de Prefectura Giurgiu, după care CJ a aprobat un alt proiect de hotărâre privind bugetul instituţiei care a fost atacat de asemenea de Prefectură. În această situaţie salariile angajaţilor instituţiei ca şi proiectele derulate de CJ sau activitatea instituţiilor subordonate CJ, cum ar fi Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu, Teatrul Tudor Vianu şi Direcţia de Asistenţă Socială sunt puse în pericol din lipsa fondurilor. AGERPRES

5 COMENTARII

  1. Logic ca fac gura angajati CJ Giurgiu, eu ii sfatuiesc pe toti care vad articolul sa se uite pe decalratiile de avere si de interes ale angajatilor sa vada acolo ce salarii au, incepand de la 2.000 pana la 7.000 RON pe luna chiar si mai mult.

  2. Nu mai asimilati angajatii din aparatul propriu al Consiliului Judetean Giurgiu cu cei din institutiile subordonate care au intre 600 si 1200 lei/luna si au responsabilitate mare cu beneficiarii.

  3. oricum protestele si tot ceea ce face el sunt un mare fass din partea lui si oricum sa stea linistit ca nu va mai castiga niciun mandat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.