Conform http://opiniagiurgiu.ro Marian Maroiu a patit rusinea acum, la sfarsit de mandat. Trebuie sa inapoieze indemnizatia incepand cu luna decembrie 2010…
In conferinta de presa de vineri, presedintele PDL, Marin Anton, a citat dintr-un document care, a declarant el, este o hotarare a Curtii de Apel Bucuresti.
“Este o hotarare a Curtii de Apel Bucuresti din data de 26 martie 2012, care atesta faptul ca Marian Maroiu ocupa ilegal functia de consilier municipal. Consiliul local Giurgiu a luat act in data de 4 noiembrie 2010 de faptul ca Marian Maroiu, prin decizia Organizatiei PSD de retragere a sprijinului politic, nu mai poate ocupa functia de consilier al acestui partid. Lucrurile s-au tergiversat de catre consiliul local si primarul Lucian Iliescu (pentru ca astfel aveau un vot in plus), apoi Maroiu a devenit membru PNL. Intre timp, prefectul a
atacat hotararea Consiliului local, instanta din Giurgiu i-a dat castig de cauza lui Maroiu si CL, insa Curtea de Apel Bucuresti a dat o hotarare definitiva: Marian Maroiu ocupa ilegal aceasta functie din decembrie 2010”.
Liderul PDL a precizat ca Maroiu va trebui sa inapoieze indemnizatia luata ilegal in toata aceasta perioada, dar mai grav, hotararile de Consiliu Local in care votul lui Maroiu a fost definitoriu, pot fi atacate si devin nule.
Asadar, Marian Maroiu, dupa ce a calcat pe bec, a mai fluierat si in biserica.

12 COMENTARII

 1. sa dea bani inapoi pentru ca sunt necuveniti,iar prefectul sa atace toate hotararile de consiliu pentru ca au fost votate de unul din afara consiliului dar sustinut de iliescu care este la fel de vinovat………JOS ILIESCU CU TOTI MAROII

 2. Fratilor dumnezeu nu doarme.Sai dea dumnezeu pe masura la tot ce a facut el de retardat si afemeiat ce _este_.Mai rau ca a stricat si imaginea fam. Brezaie si cum se va mai lauda cei doi ciumpalaci de le-a dat ,,garsonerii”.Asa ,,brend” cum se autointituleaza e vai de capul lui nu este instare sa conduca doi oameni.ATENTIE mare pentru ce ce nu stiti :este director la o intitutie publica ce toaca banii contribuabililor degeaba.De 4 ani 22 de persoane au activitate zero nici condica nu o semneaza toti la ora 08,00, insa nimeni nu observa .Si salariul pe care il au toti trebuie sa-l dea inapoi.Sumele pot fi directionate la spital ,scoli ,pensii,si alte cheltuieli benefice comunitatii. Trebuie tras la raspundere si mafiotul de primar ca el acopera neregulu si fraude mari.Deschideti ochii dragi Giurgiuveni si ganditi ceea ce votati.

 3. eeeeee mai doamne cum le hotarasti tu pe toate si le dai in moalele capului la unioi cand le este lumea mai draga!primul vinovat si cel mai important primarul lucian iliescu.dar secretarul rosu ce a pazit ca el e cu legea.al doilea vinovat chiar maroiu care se si vedea pe cai mari ba viceprimar ba deputat sau senator u s l via pnl dupa ce a tradat p s d ul cu gasca lui de dragul primarului ca s o duca si el mai bine in consiliu local.acum sa plateasca amindoi pentryu toate mismasurile facute si rezultate in urma voturilor din sedintele de consiliu.

 4. vin vremuri tulburi pentru primar acum este nevoit sa culeaga ce a semanat.vint furtuna uragan simte saracul deja cum i se zgiltiie din toate incheieturile scaunul de primar.dosarele dosite si puse la naftalina simt si ele mirosul schimbarii si usor usor prin fereastra intredeschisa de la arhive se strecoara un curent o adiere de vint cu miresme de judecata de apoi.totul are o limita totul are un pret.daca aseara a fost un cutremur micut in lunile urmatoare v om fi martorii altu i cutremur politic de mari dimensiuni victima numarul unu fiind primarul iliescu care va duce cu el compromiterea u s l la giurgiu iar psd v a abandona barca si va intoarce armele in frunte cu amicul maroiu care acum 2 3 ani a procedat aidoma lui frunzaverde acum si uite ce a iesit.cine seamana vant culege furtuna.logic.

 5. In aceeasi situatie se afla si d-l consilier judetean Gaghi, care detine si functia de director al Bibliotecii Judeteane „I.Al. Bassarabescu”, ce este finantata de Consiliul Judetean (banii contribuabililor), deci, prin urmare ar trebui si el sa restituie indemnizatia de consilier judetean primita in perioada iulie 2008 si pana in prezent. Voi ce spuneti fratilor?

 6. PENTRU A VA ADUCE AMINTE….MARIAN MAROIU NU A PLECAT DIN PSD SI A FOST DAT AFARA DIN PSD DE CATRE FINUL LUI VANGHELIE „PROTO” PENTRU A FACE PE PLAC UNORA DIN PSD CARE…SUFERA ACELEASI SITUATII…SUNT ARUNCATI DIN PSD. BINE , NU CA AR FI MARI VALORI…SAU MARI PIERDERI PENTRU PARTID…MOTIVUL EXCLUDERII LUI MAROIU…E INEXPLICABIL, PENTRU CA A VOTAT IN CONSILIUL LOCAL PENTRU MODERNIZAREA PIETEI CENTRALE ALATURI DE PNL…UNDE UNELE DOAMNE SI DOMNI DIN PSD AVEAU OARECE INTERESE ECONOMICE…
  P.S. INTRADEVAR GRINCO ….DUMNEZEU NU DOARME, TOTI CEI CARE AU UNELTIT INTR-UN MOD MIZERABIL PENTRU DISTRUGEREA ACESTUI OM…ACUM SUNT INTR-O DERIVA TOTALA, NULITATI POLITICE, OAMENI DE 2 LEI, IAR IN TOAMNA VOM AVEA UN SENATOR IN PERSOANA LUI MARIAN MAROIU! :))

 7. Vă mai aduceţi aminte de unii care au stat vicepreşedinţi la Consiliul Judeţean, după ce au trădat? Stăteau de-a stânga şi de-a dreapta lui Boiangiu, şi îi cheamă Dinu şi Dascălu. Acum Dinu s-a reactivat în PSD iar Dascălu stă cu Boiangiu în PD-L. Ei bine, ăia au luat salarii grase patru ani, nu o indemnizaţie un an. Au fost excluşi din PD atunci, şi candidaseră pe listele acestuia. Numai că nu a avut nimeni interes să îi dea afară, cum zice legea, că avea Boiangiu nevoie de majoritate în consiliu. Măroiu nici măcar nu a schimbat raportul de forţe, PNL oricum avea majoritate. Iar pentru faptul că a fost exclus fiindcă a votat modernizarea pieţei, eu zic că merita şi să rămână consilier

 8. Nu veti gasi in Bucuresti piata moderna ,civilizata,incalzita ca la Giurgiu.
  Iar venetici,cocalari,care vor sa traiasca vai mama lor sa ne lase in pace.

 9. Unii dintre cei care latra acum, erau niste fomisti pana sa-i ajute Maroiu. Fomistilor………ati uitat cum aratau hainele pe voi la inceputul anilor 2000 ????

 10. bai manuko tu nu cumva esti unul din directia lui maroiu care tocati frunza la ciini?ti-a dat maroiu si casa ca stateai la dracu-n praznic ,si acum cum sa nu il sustii pe fanfaron.esti coleg cu dorel ,cu fam brezae .sa va vad incotro o luati ca vi se sfirseste vremea de huzur.maroiu sa se intinda cit ii este plapuma ca a trecut vremea lui e un troglodit care se crede tot tinar dar cred ca nu are acasa o oglinda sa se vada cit este de jalnic…a zburat puiul cu ata bai maroiule nu mai te alege nimeni si din cauza ta pierde si partidul pe lista caruia figurezi…..si apropo de haine manuele tot de la betty te imbraci?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.