Vine campania electorala. Tare am sa ma mai distrez. Si cel mai tare ma bucur ca vine momentul cand o parte din banii nostri se  vor intoarce intr-un fel, oricare ar fi acela, catre noi ! Pixuri, brichete, afise, fluturasi, de-ar fi nu este mare paguba. Noi, contribuabilii, suportam din buget un mic efort ca sa ii vedem ranjind pe stalp din banii nostri. Dar efortul lor mare va fi cand vor oferi mita electorala ! Cei care o vor face. SA LE LUAM BANII !  Sa , Le, Luam, Banii ! Sa le luam baniiiiiiii ! Sa le luam banii la imbuibati, la vilosi, la mertzanosi, la bugetosi si la hotomani ! Sa le luam banii pe care ei ii  indeasa cu piciorul in conturile lor grase, in etichetele lor mari, in sfidarea nerusinata pe care ne-o arata din spatele geamurilor fumurii platite din bugetul nostru, din banii nostri, din viitorul nostru si din prezent !  NU MAI VREAU SA AUD expresia ” A FURAT DAR A SI FACUT „ De 20 de ani, a vota in Romania a insemnat sa alegi raul cel mai mic. Mergand pe drumul asta, am ajuns sa acceptam că e ok “sa fure, că toti fura, dar să mai faca ceva si pentru noi”. Adica sa traim din mila hoţilor. Tu furi de la tine de la serviciu? Nici eu. Si atunci, cat de prosti am fi daca am încerca din nou aceleasi solutii paguboase?!

Mai sunt 94 de zile pana la alegeri si eu nu stiu cu cine sa votez. Sa nu merg la vot este sa le ofer votul meu gratuit ! Nu voi face asta!  Mi-ar placea sa ne hotaram impreuna. Sa ma convingeti ca unul din ei merita votul meu, si al tau si al vostru !

Am puterea sa fac un pariu in alb 🙂 Cel pe care il vom sustine noi va fi cel care va castiga !!!! Adica noi echipa de scriitori si comentatori ai giurgiu-net.ro 🙂

Este cineva interesat  de acest pariu ?

2 COMENTARII

  1. Cred ca suntem pe aceeasi lungime de unda. Eu cu cine votez…. fara sa fiu „turmentata”.Sunt insa dezamagita, satula de personaje carora le aud numele dinainte de Revolutie, de parveniti, agramati, reactivi si accentuati ( ca si personalitate)..
    Oferiti -ne variante, asta mi se pare mie mare problema a ultimelor scrutinuri .. CA NU AVEM VARIANTE

  2. Sună frumos, dar cam nervos. Te iau, însă, în serios, nu mi-am propus să fac rime, aşa a ieşit. Cred că ar trebui să ne uităm atent la ce spun candidaţii, indiferent cine sunt ei. Din păcate, cei mai mulţi doar îşi înjură adversarii, nu ne spun şi ce au de gând şi cum au de gând să facă pentru noi. Eu nu voi vota un om care ştie doar să înjure, voi vota un om care, înainte de a-şi ataca adversarii îmi spune ce şi cum vrea să facă pentru cei care îl aleg. Concret, nu cu bazaconii gen locuri de muncă, salarii mari etc. De aşa ceva aud de aproape patru ani, dar totul a ieşit pe dos

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.