Conform http://giurgiu-news.ro/ ”Plangerea a fost depusa in numele tuturor celor care au fost afectati direct de comezile politice urmate de prefect si de ceilalti directori care se fac vinovati de atacarea bugetului. Nu pot tolera ideea ca ani de zile bugetul CJ a fost bun, construit exact dupa acelasi tipar si exat acum, in 2012, an electoral, am ajuns in aceasta situatie… Giurgiu este SINGURUL judet din tara cu bugetul atacat! De aceea, am considerat ca este obligatia mea sa trec peste retinerile de ordin personal (pentru ca, personal, m-am ferit de astfel de acte) si sa adopt aceasta atitudine, depunand plangerile penale… Directia de Finante si Prefectura aveau, prin lege, obligatia de a sustine CJ si interesele comunitatii, insa cei doi sefi ai institutiilor mentionate au preferat sustinerea politicii in detrimentul comunitatii…Acum prefectul va trebui sa explice de ce bugetul CJ a fost atacat si celelalte bugete, ale comunelor, oraselor si municipiului, construite exact la fel, nu au fost atacate… Mai mult, sa ne explice domnul prefect cum se face ca niciunul din motivele invocate la atacarea primului buget nu se regaseste in motivarea celui de-al doilea proces, construit in acelasi fel…Poate pentru ca Institutia Prefectului si-a dat sema, intre timp, de aberatiile sustinute in primul caz, aberatii respinse de judecatori? Nu vreau ca ceea ce s-a intamplat acum cu acest buget sa se mai repete vreodata in istoria acestui judet, indiferent de ce partid ar mai incerca asa ceva! Acesta este motivul pentru care am decis inaintarea plangerilor penale!”, a explicat presedintele Dumitru Beianau, intr-o conferinta de presa. Acesta a mai precizat ca instanta a respins cererea CJ de a se imputa prefectului Cristoi toate penalitatile aparute in urma atacarii bugetului, judecatorii hotarand ca aceasta va fi tema unui proces separat. ”Oricum ar fi, cei vinovati de aceasta adevarata tragedie vor plati, pentru ca astfel de actiuni – ce au afectat grav intreg judetul – nu pot ramane nepedepsite!”, a mai declarat presedintele Beianu.

11 COMENTARII

  1. E sigur tov Beianu ca vrea sa mute disputa in penal ? Dar daca pierde C.J.G.-ul isi da seama cate penale ii vor urmari destinul din cauza extravagantei de a face plangere penala acum unor oameni care au vrut sa se asigure ca bugetul e intocmit legal ?

  2. mafia penalista de la giurgiu condusa de imparatu’ si mitica beianu.alegetii si o sa curga lapte si miere(ptr.ei si clanul butoane,in mod sigur)!

  3. „ca ani de zile bugetul CJ a fost bun, construit exact după același tipar” = ani de zile am ciordit masiv, după același tipar

  4. bai fratilor nu v-ati saturat de minciunile lui mitica si lucica.Nu vedeti cat cacat mananca astia.Nu le ajunge ca n-au facut nimic doar au furat.Poate doar,doar ne mai pacaleste o data.So creada dom’Mitica,bre Caragiale.

  5. Bă ce vorbiţi voi de furat, aţi făcut şcoală la Băsescu să manipulaţi? Păi dacă e vorba de furat, pe unde mi-a fost Robert până să fie prefect. Întrebaţi-l cum a trecut TIR-uri cu materiale portocalii prin vamă. Cât de Anton Marin, o avea şi el parte la bazinele şi patinoarele lu Nutzi Udrea, că la ministerul ăla este secretar de stat

  6. Gogule,Anton e secretar de stat la ministerul mediului,stii tu ceva dar nu bine ,cat despre hotiile lui in tandem cu Cristoi nici aici nu banuiesti ce pun la cale.Anton e marele jefuitor de la Rafo Onesti cu bani din care i-a facut o mare avere si Verginicai Velican,panarama de la Finante Giurgiu.Are firme cat n-avem noi par in cap,si toate cu contracte cu statul in Ilfov.Terenuri,averi,bani,amante si tot ce mai vrei.Iar Cristoi pe vremuri fura din vama cu Marius Ungureanu,are si el viluta ,si la giurgiu si pe Valea Pahoveisi, terenuri cat cuprinde.

  7. parerile sunt impartite in raport cu simpatia comentatorului.adevarul e unul singur:toti politicienii ,presedintii de consilii judetene,primarii oraselor si unele comuni mai mari au acumulat averi de neinchipuit ptr omul de rand cinstit.credeti ca giurgiuvenii nu stiu cat e de bogat dlIliescu sau dl Beianu presedintele C J Gr.ps detin cateva dovezi recente daca DNA doreste le pot prezenta sa vedeti ce elegant se dubleaza pretul de la Bucuresti la Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.