Razboiul mediatic declansat de PDL pentru alegerile locale se desfasoara pe mai multe fronturi deodata. Nimeni nu este iertat, iar cea mai mica fisura este “dinamitata”…
Liderul PDL Giurgiu, Marin Anton a declarat vineri in conferinta de presa ca omul de presa Ion Gaghii, actionar la Cuvantul Liber si director al Bibliotecii judetene, se afla in vizorul Curtii de Conturi…

“Domnul Ion Gaghii are o reclamatie la Curtea de Conturi, iar aceasta institutie s-a sesizat deja si cerceteaza faptul ca societatea Cuvantul Liber, unde Ion Gaghii este actionar cu 60%, a primit bani de la Consiliul Judetean pentru editarea unor carti, care nu au fost… editate. Domnia sa, de asemenea, este in stare de incompatibilitate, fiind consilier judetean si director al unei institutii aflate in subordinea CJ. Domnul Gaghii este in conflict de interese major…
Iata un motiv serios de atacare a bugetului institutiei in cauza, care tine astfel de persoane pe functii”, a declarat Marin Anton.

6 COMENTARII

 1. Gaghi a mai scapat de fisc prin 2004-2005 cand a bagat mana in banii ziarului Cuvantul Liber si a dat vina pe fosta contabila.
  Primaria ia cumparat fostul sediu al ziarului de la tipografie la un pret supraevaluat, lucru pe care Camera de Conturi nu la verificat pentru ca organele de control nu au acces la ingineriile financiare ale Primarului dictator, cel mai dintre cei mai…………..

 2. De când până când are Marin Anton la informaţii privind graficul de lucru al camerei de Conturi Giurgiu şi, mai ales, la tematica acestor caţiuni de control? Sau în numele partidului-stat a ordonat el şi controlul şi tematica şi rezultatul. Pentru că la modul cum se exprimă nu cred că Anton a petrecut în viaţa lui mai mult de zece ore într-o bibliotecă.

 3. De când are Marin Anton acces la tematica şi graficul de acţini ale Camerei de Conturi Giurgiu?
  Sau în numele partidului-stat el a comandat controlul, tematica şu rezultatul?
  Se repetă situaţia de pe vremea când Marin Cristea tăia şi spânzura în Giurgiu şi când a folosut un material intern al Curţii de Conturi Giurgiuvene care nu era finalizat. Atunci direcroarea de la Giurgiu a trecut la un cui de un dosar penal şi chiar de o condamnare pentru divulgare de secrete de serviciu.

 4. Marinica, tata, esti si prost dar MAI ALES FOARTE RAU!!!!!! Adevarat este ca oamenilor din structurile Camerei de Conturi le este frica si fac in acest moment ce le spune JUPANUL. Nu a mai ramas decat putin timp pentru jocurile voastre murdare. Camera de Conturi nu va putea sa va mai ajute cu nimic! Doamne ajuta! Vorbim dupa alegeri, cand sper nu numai sa nu castigati dar sa si platiti pentru tot raul pe care l-ati facut poporului roman

 5. Marinica, tata, esti si prost dar MAI ALES FOARTE RAU!!!!!! Adevarat este ca oamenilor din structurile Camerei de Conturi le este frica si fac in acest moment ce le spune JUPANUL. Nu a mai ramas decat putin timp pentru jocurile voastre murdare. Camera de Conturi nu va putea sa va mai ajute cu nimic! Vorbim dupa alegeri, cand sper nu numai sa nu castigati dar sa si platiti pentru tot raul pe care l-ati facut poporului roman!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.