Explozie de bucurie în rândul bărbaţilor cu ocazia zilei de 9 martie! Milioane de români au fost văzuţi azi plecând cu zâmbetul pe buze spre locurile de muncă. Cu atât mai mult cu cât azi e vineri, diseară vor avea loc chefuri monstruoase în toate localurile în care se serveşte alcool.

„Fraţilor, am scăpat! A trecut Valentine’s Day, am scăpat de Dragobete, de 1 Martie, de Ziua Femeii! Gata, nu mai dăm banii pe prostii, pe felicitări, mărţişoare sau flori, acum ne putem în sfârşit concentra pe lucrurile care ne fac plăcere”, sună o postare pe Facebook, care a strâns câteva sute de mii de „Like”-uri în mai puţin de o oră.

Practic, pentru majoritatea bărbaţilor, 9 martie, şi nu 1 ianuarie, este prima zi a anului. „La câte sărbători cu femeia în prim-plan avem la început de an, bărbatul practic nu există până pe data de 9 martie. El este mai degrabă un accesoriu al femeii, un subaltern, dacă vreţi. An de an, bărbatul redevine bărbat abia pe 9 martie”, a explicat şi psihologul Hanibal Dumitraşcu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.