Președintele PSD, Victor Ponta, a declarat, la B1TV, că pentru un timp modelul președintelui-jucător nu mai va funcționa în România.
Președintele PSD nu regretă discursul temperat pe care l-a ținut la învestitura actualului guvern și spune că l-ar ține din nou. „Acel discurs doar pentru cei mai puțin atenți a fost o surpriză”, a declarat Ponta la emisiunea „Ultimul cuvânt”, reamintind că și la audierile organizate la Bruxelles, pe fondul protestelor din ianuarie din România, a avut un discurs ponderat. Ponta a definit această modificare a strategiei sale drept o „schimbare fundamentală, dar conștientă și dorită”.
Întrebat cum se împacă această rebranduire a sa cu discursul în continuare agresiv al partenerului său de alianță, Crin Antonescu, Ponta a subiniat că este vorba despre o împărțire a rolurilor, pentru că Antonescu e candidatul USL la președinția României, în timp ce el este potențialul prim-ministru.
Acesta nu anticipează însă vreun conflict generat de aceste diferențe de registru. „Dl Antonescu nu vrea să fie un președinte-jucător”, a spus Ponta, precizând că nu vorbește în numele liderului PNL, dar că nu crede că acesta ar avea asemenea aspirații. „Modelul președintelui-jucător nu va mai funcționa un timp după dl Băsescu”, a apreciat el.

1 COMENTARIU

  1. In ce ma priveste,nu-mi fac nici o grija,porumbacu nu va fi decit jucator de poker,presedinte nu va fi decit in visele sale. Sunt linistit si in ce-l priveste pe pontac,nu va fi in veci prim ministru,decit in visele sale. Lasati sa viseze in continuare,lolek si bolek se vor lovi de coltul patului si se vor trezi si atunci vor constata cu uimire ca nu mai sunt nici presedinti la partidele lor,daramite ce visau…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.