Zambestirea de luni

Greşeală enormă comisă de şeful statului! După ce noul prim-ministru a fost investit de Parlament, Traian Băsescu a realizat brusc asemănarea extraordinară între Mihai Răzvan Ungureanu şi liderul Opoziţiei, Victor Ponta. „Când i-am văzut unul lângă altul în Parlament am crezut că văd dublu, ca de obicei”, spune preşedintele. „L-am rugat pe unul dintre ei să ridice mâna şi atunci mi-am dat seama că-s doi, Ponta şi chiorul ăla pe care nu mai ştiu cum îl cheamă.”

Băsescu se teme că Ponta ar putea profita de asemănare ca să strecoare în şedinţele de Guvern şi să conducă executivul. „Am făcut un guvern de necunoscuţi şi mi-e că n-or să-şi dea seama că ăla nu e premierul, dat fiind că mulţi îl văd pentru prima oară. Nu mai zic de mine dacă sunt un pic turtit. Mai rău, mi-e că din cauza acestei confuzii o să ajung să-l trimit pe Ponta după
ţigări şi ceva cu care să ne dregem ca băieţii şi în schimb, Doamne fereşte, o să-l tratez cu respect pe noul prim-ministru”.

2 COMENTARII

  1. da ,asa e si ce ti pasa tie alta zambestire nu gasi si nenicule ?ti-am spus tie ca faci p l a g i a t pentru ca esti in criza de idei .Mai bine vezi ca psd ul asta al vostru moare in fasa cu atatea candidati la sefia lui.Scoateti va birna din ochi ca sa vedeti padurea bai voi astia care ne vreti a fi timpitii vostrii ehee ,nu mai tine vraja giurgiuvenii s-au desteptat cu noaptea-n cap si v-or ajunge hat departe fara voi adica fara p s d ,care nu prea mai eeeeee la giurgiu.Hai ave ti curaj sa zambiti mai ipocritilor?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.