Patru copii din Giurgiu cu vârste cuprinse între 12 şi 15 ani au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Giurgiu, după ce opt copii ce se întorceau de la săniuş au fost loviţi de o maşină condusă de un fost şef al Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu, care era sub influenţa alcoolului.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Giurgiu,accidentul a avut loc pe DN 5B , în apropierea Pădurii Bălănoaiei, din primele cercetări reieşind că autoturismul Volskwagen Passat condus de Corneliu Ionescu, fost şef al PTF Giugiu, a intrat într-un grup de opt copii care se întorceau de la săniuş, lovind patru dintre aceştia.

Initial, toate cele patru victime au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar doi dintre ei au fost trimişi la Spitalul Bagdasar-Arseni din Bucureşti pentru investigaţii suplimentare.

2 COMENTARII

  1. Incepe sa plateasca nenorocirile care l-a facut ,,Vezi acuzatii, punerea unor persoane care in tinerete le intindea pe covoare si s-a folosit de ele sa depuna reclamatii inpotriva unor angajati cere nu erau deacord cu duhnirea de alcol si ridiculizarea lor”.Intrucat gerul napasnic de afara nu putea fi indurat cu mersul pe jos si cu autoturismul decat dupa asigurarea sangelui cu antigel.Niciodata acest animal nu a fost treaz intodeauna aburul alcolului l-a facut sa acutizeze situatia subordonatilor .In perioada anilor (1994-1996) cand Boda la predat li Zaharia (secretarul de stat la M.A.i),si sesizarile ca acest idiot fiind loctiitor era mereu beat a inceput sa creeze o noua imagine cu ,,Pupincuristii”consuma lapte avand sticla pe birou insa daca luai dopul si miroseai picai jos de danful unde 2/3 era whisky si 1/3 era lapte de vaca.FRATILOR!!!!!!!!! Dumnezeu nu doarme au inceput sa plateasca de raul facut .Defapt dumnezeu i-a dat multe palme insa acest animal nu a putut intelege (fara famili din 1990,Copil bolnav de diabet, altul lasat la fosta sotie pe la Videle si el ,,DIJMUIA”personalul si vamesii).Sa vedem lingaii au sa sara in ajutor,versus Ilie calusaru,Siridon V,Doaga D,cel cu gatu stramb d-na Gheorghe,si intreaga companie de betivi si retardati.Fiti atenti ce curs va avea ancheta sper ca nu este prea tarziu.Cred in puterea lui DUMNEZEU si ca si altii sa plateasca pe masura raului facut.

  2. Pai mai traeste??? la cit a baut asta,ca al dracu cand pleca de la servici mergea cu roaba in partea dreapta ca sa-si tina ficatul in ea ca nu mai avea loc in organism la ce dimensiuni avea in plus de asta era cea mai mare jigodie posibila care a vazuto giurgiu vro data

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.