Pentru doamnele şi domnişoarele aflate în căutarea sufletului-pereche,  internetul e mai la îndemână decât o ieşire în oraş, mai ales dacă sunt foarte  ocupate, fie cu munca, fie cu şcoala. Pentru ele, specialiştii  au  întocmit o listă de reguli care fac ca flirtul online să aibă succes. Îți  prezentăm şi noi, astăzi, trucurile prin care poți cuceri, pe Facebook, bărbatul  visurilor tale.

Pune pe Facebook o fotografie în care  zâmbeşti

Tipul sexy de la ultima petrecere la care ai participat a pus ochii pe tine,  dar la plecare nu ţi-a cerut numărul de telefon, ci te-a întrebat dacă ai profil  pe Facebook? În cazul în care te hotărăşti să comunici cu el online, trebuie să te asiguri că atât profilul tău, cât şi setările acestuia transmit mesajul  corect.

• Primul pas este să “clarifici” situaţia personală. Dacă nu eşti implicată într-o relaţie, poţi scoate acest  lucru în evidenţă prin alegerea statusului “singură”. • Apoi, postează o fotografie în care arăţi bine. Nu ai nevoie nici de o  poză sexy făcută într-un studio, ci de una cu tine zâmbind cât mai natural. • Cenzurează informaţiile  delicate. Doar pentru că eşti în căutarea unei relaţii serioase, nu înseamnă că trebuie să ştergi pozele de la toate petrecerile nebune la care ai fost, însă puţină discreţie nu strică. Sortează fotografiile astfel încât să nu existe  exemplare care să poată lăsa o impresie proastă unei persoane care nu te  cunoaşte. Ascunde-le şi pe cele în care nu eşti într-o postură avantajoasă.  • Prietena ta te-a etichetat  într-o ipostază în care arăţi urât? Nu-i nimic, e de ajuns să debifezi căsuţa  buclucaşă sau, şi mai simplu, să-ţi rogi amica să şteargă poza.

Cere-i prietenia!

Chiar dacă ţi-e greu, evită să te arunci după petrecere direct în faţa  calculatorului, pentru a-l adăuga în listă pe tipul pe care abia l-ai cunoscut.  Lasă-l să “fiarbă” puţin. Cel mai bine ar fi să aştepţi ca el să te contacteze  primul. Dacă totuşi te hotărăşti să faci tu primul pas, nu trimite cererea de  prietenie fără câteva cuvinte. De exemplu: “Mi-a plăcut foarte mult petrecerea  de vineri. Tu cum te-ai simţit?”. Astfel, şansele să-ţi răspundă vor fi mai  mari.

• Nu l-ai întâlnit niciodată, dar  te-a cucerit fotografia lui de profil şi nu ştii cum să-i atragi atenţia?  Gândeşte- te bine dacă aveţi cumva cunoştinţe, rude sau colegi comuni. Profită de orice ocazie pentru a te face remarcată. Implică-te în discuţiile lui online.  Totuşi, nu te apuca să-i povesteşti viaţa ta sau să-l înnebuneşti cu sute de  postări.

Discută cu el

Sunteţi deja “prieteni”, dar cum faci să nu rămâi doar un nume între câteva  sute? În primul rând, nu te apuca să postezi tot felul de lucruri intime pe “peretele” lui; mai ales dacă nu-i cunoşti situaţia personală. Să-l bombardezi  cu invitaţii la tot felul de aplicaţii stupide nu ar fi indicat. Găseşte  numitori comuni. Arată- te interesată de activităţile lui, însă nu-l lăsa să-şi  dea seama că ai petrecut ore întregi studiindu- i profilul. Comentariile la  postările lui sunt OK atât timp cât nu dai “like” oricărui lucru publicat de el.

Menţine-i interesul

Dacă faceţi constant schimb de replici prin postări interesante sau haioase,  vei apărea mai des pe “peretele” lui. Evită însă să te plângi sau să-l  cicăleşti. Arată- te mereu binedispusă şi veselă! Asta atrage întotdeauna. Nu  trebuie să scrii mereu pentru a-ţi face simţită prezenţa. Îi poţi atrage atenţia  chiar şi cu o poză haioasă sau cu un filmuleţ. În cazul în care începe să-ţi  scrie din ce în ce mai des, scrie-i şi tu lui, însă nu imediat, ci în primele  cinci ore. Ai grijă la gramatică şi încheie totul printr-o întrebare, pentru ca  el să-ţi răspundă.

Prima întâlnire

Postaţi tot timpul unul pe “peretele” celuilalt, fereastra  de chat este deschisă non-stop, iar semnalele sunt din ce în ce mai clare?  Atunci este timpul pentru o întâlnire “live”! Ce trebuie să faci: organizează o  petrecere şi invită-l şi pe el sau dacă afli că va merge la un eveniment public,  fă-ţi şi tu apariţia ca din întâmplare.

• În cazul în care eşti mai  curajoasă, îi poţi adresa o invitaţie directă. Spune-i că ai un bilet în plus la  teatru sau la film şi că nu are cine să te însoţească.

Baftă!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.