P.D.L.-ul se pare ca este pus pe fapte mari in Municipiul Giurgiu. In conditiile in care pana acum nici macar nu a reusit sa deranjeze ceilalti candidati la fotoliul de primar, de aceasta data se pare ca vor reusi sa devina vizibili pe esicherul politic giurgiuvean.

Robert Cristoi este un om de administratie cu o imagine buna, apreciat ca om de cuvant, giurgiuvean, un tanar care conduce cu cinste funtia de Prefect al Judetului Giurgiu fara ca numele sau sa fie amestecat in scandaluri sau afaceri dubioase.

Sigur ca, in conditiile in care legea prevede ca primarii vor fi alesi din primul tur de scrutin, domnul Lucian Iliescu nu are motive sa isi faca griji pentru functia pe care o detine.

Dar, o expunere publica in campania pentru Primaria Giurgiu il poate pune pe domnul Cristoi in lumina unei pozitii de favorit pentru cursa de peste patru ani, in conditiile unei campanii constructive in scrutinul din acest an.

Nu stim inca daca domnul Robert Cristoi va fi cu adevarat candidatul P.D.L. la Primaria Giurgiu, dar, asteptam cu interes un nume care sa ne satisfaca curiozitatea despre strategia politica a P.D.L.

17 COMENTARII

  1. Pai de ce peste 4 ani? acum ce are? sa intelec ca…gata,imparatu’e ca si reales? a mai fost unu’reales la al 14-lea congres si stiti cum a sfirsit… atunci de ce sa nu-l votam pe cristoi in iunie? tot cu incoruptibilul lucica iliescuuu si gasca lui de mafioti? bleah!

  2. @misu. maidegraba asa,sa fie sigur beton de pres.la cons.judetean,cristoi este un baiat disciplinat,executa ordinele pe companie,care companie? ne spune pe surse…

  3. Coco sa te iau pe cosorel cu 5% al tau ce vrei sa ia mafiotu iar ,orcine numai mafia nu, sau esti vre unul de-al lor am auzit ca incepe DON Luciano sa ofere televizoare la populatie Va-sh sugera sa le luati dar sa nu-l votati dal papala-r cumnatul sau sa-l pape.

  4. scuze am gresit cu 5 procente o sa ia sub 1%, asta nu inseamna ca sunt votant iliescu, dar am fost prea generos cu pacaliciul tau, limitatule

  5. De ce nu pot castiga valorile in Giurgiu?PS Dl RI Cristoi e prea serios,corect un om de valoare si vrea binele comunitati ce veti vota aia veti avea!minte limpede si ganduri curate trzestete giurgiuvene!

  6. Daa – avem de ales intre un om corupt care face destule pentru oras si un om asa-zis curat dar dintr-un partid mega-corupt. nu, multumesc – rau cu rau dar mai rau e fara rau – cand au iesit pnl la alegerile pe tara, traiam mai bine. cum a venit pdl – jumatate din salarui dau la mancare, trei sferturi la datorii, haine sau bunuri nu cumpar deloc, caloriferele sunt debransate, ne incalzim la resou. uo pdl!

  7. Pierderi Gen Faliment. cind a iesit pnl,traiai mai bine…deh,duduia economia,trimiteau capsunarii 10 miliarde euroi in tara. ce a facut tariceanu? toata cresterea economica a bagat-o in consum,pomeni electorale catre psd de ii sprijinea pe sub masa in parlament,credit cu buletinu’. a zburat puiul cu ata,daca nu te-ai prins. a lasat un deficit bugetar enorm. ca sa fiu ptr. mintea ta,tai prcul de ignat,in doua zile maninci si bei,tu si toti prietenii. la craciun mai ai o bucatica mica iar de anul nou,vorba lui chireac,pielea–ulii. cam asa a facut taricelu cu labalarii lui,a mincat porcul(bugetul) inainte de sarbatori,asa ca…mai usor cu pianul pe scari.

  8. D-nul Cristoi dupa ce a furat pe rupte..la vama zeci de ani ….este acum un om serios!…Lupul isi schimba parul dar naravul ba..Asa Ca ..nu avem scapare ..nicicum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.