Lansarea cartii domnului Ionel Muscalu a dovedit polivalenta acestuia care ne incurca de multe ori cand trebuie sa ii alegem atributul care sa il defineasca. Poetul Ionel Muscalu, omul politic Ionel Muscalu, experimentatul in administratie Ionel Muscalu , toti au fost prezenti la lansarea de carte a …prietenului meu, Ionel Muscalu 🙂
Poetul Ionel Muscalu a cules aprecieri remarcable de la critici de seama ai judetului Giurgiu pentru opera sa deosebita, iar asta nu o spun eu, ci multitudinea de vorbitori prezenti la evenimentul cultural al inceputului de an. Cei ce isi doresc sa-si formeze o parere personala despre viata si opera poetului Ionel Muscalu pot citi fragmente din carte pe blogul sau http://ionelmuscalu.blogspot.com

Organizatorul Ionel Muscalu a reusit sa faca un eveniment real din lansarea cartii sale in sala Cafenelei Actorilor din Teatrul Valah care, la modul efectiv, a devenit neincapatoare, multi dintre participanti nemaiavand locuri, foarte multi dintre cei prezenti alegand sa sa ramana in picioare pentru a participa la eveniment.

Omul politic Ionel Muscalu a reusit prin lansarea cartii sale la orele 13. si 13 minute sa lase fara prea multi ziaristi conferinta de presa a PDL programata in aceeasi zi la orele 13 pentru ca cei mai multi si unii dintre cei mai de seama ziaristi ai judetului Giurgiu au preferat sa participe la lansarea cartii poetului Ionel Muscalu in detrimentul subiectelor prezentate in conferinta de presa de catre politicienii PDL.

Prietenul meu, Ionel Muscalu, a oferit timp de mai multe de doua ore autografe tuturor participantilor la evenimentul cultural ocazionat de lansarea cartii sale, a oferit gratuit carti fiecaruia dintre ei, singurul vaduvit de bucuria unei carti fiind subsemnatul, cel care ii cunoaste indeaproape opera din blogosfera.

Nu vreau sa inchei inainte de a nota cateva impresii personale de la eveniment.

1.Dintre toti vorbitorii prezenti la eveniment, singurul care a vorbit din suflet despre omul Ionel Muscalu a fost Vicepresedintele Consiliului Judetean Dumitru Gavrila.

2.In ciuda criticilor mele obisnuite la adesa domnului M.Ionescu, astazi, ca gazda a evenimentului, domnia sa a avut o prestatie apreciabila dovedind ca este un un comentator profesionist pentru orice tip de eveniment.

Si 3. Tot ca impresie personala spun ca poeziile lui Ionel Muscalu au avut rezonante deosebite in cadrul evenimentului, in functie de persoanele care le-au recitat, pentru ca, poezia ca si muzica se potriveste unui interpret mai mult decat altuia, in cazul de fata emotia maxima fiind transmisa salii de actorul Toma Vasile, intr-un mod special care a facut sa scuzam toate balbele unor vorbitori despre care voi aminti intr-o alta postare viitoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.