ZAMBESTIREA DE LUNI

Temperaturile ridicate din ultimele zile îi vor arde la buzunare pe români! Oficialii C.E.T. Giurgiu au anunţat astazi că au terminat de calculat căldura de afară, ce va fi inclusă în facturile de luna viitoare. Astfel, românii care au ieşit din case pentru a se bucura de vremea frumoasă de afară vor avea de plătit sume piperate chiar şi pentru câteva minute de stat la soare.

Directorul C.E.T. Giurgiu a

respins orice acuzaţie cum că ar fi vorba de o încărcare nejustificată a facturilor. „De unde credeţi că vine toată căldura asta de afară, de la Dumnezeu? De la Mama Natură?”, s-a exprimat extrem de plastic şeful C.E.T. „Nu mai spun ce pierderi sunt. Nici nu vă daţi seama cât ne costă să încălzim aerul.”

Anunţul C.E.T. Giurgiu i-a băgat în sperieţi pe românii cu venituri mici. Deja mulţi pensionari refuză să-şi mai părăsească apartamentele pentru a nu mai consuma căldură de afară. Alţii, mai ingenioşi, spun că nu mai ies din casă fără ceasuri, ca să ştie precis câtă căldură au consumat. „Vă daţi seama ce o să fie la vară”, este replica cea mai des întâlnită printre oamenii fără dare de mână, „o să ne vindem apartamentele ca să putem plăti căldura de afară”.

1 COMENTARIU

  1. eu am mai scris cite ceva din trecutul moldoveanului asta de cepraga ce ne ia de prosti.moldoveanul pripasit pe la giurgiu,executa niste ordine si ordinul se executa nu se discuta. cet-ul asta pe gaz este o mare escrocherie la care sunt afiliate multe capete suspuse din giurgiu. noroc de al de sus ca ne da o iarna blinda,moldoveanul si gasca lui ne-ar fi luat si pielea de pe noi,in ce ma priveste eu si multi giurgiuveni i-am fi dat alta piele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.