Poliţiştii din Giurgiu au finalizat anchetarea unei crime, după ce pe 28 decembrie au găsit cadavrul unei fete, aruncat într-un canal de irigaţii de lângă comuna Vânătorii-Mici, judeţul Giurgiu, la aproximativ un kilometru de DN 61 Ghimpaţi-Găeşti.

Anchetatorii au stabilit că victima, care prezenta urme de strangulare, era o fată de 16 ani din Alexandria, care fusese dată dispărută pe 1 noiembrie 2011.

Pe 4 noiembrie, ea a fost condusă de Nicuşor D., 21 de ani, din comuna Găiseni, judeţul Giurgiu, şi de o altă fată de 16 ani, din Zimnicea, la un canal de irigaţii de lângă Vânătorii-Mici. Tânărul a strangulat-o pe fata din Alexandria cu un cablu liţat, apoi a aruncat-o în canal.

Poliţiştii au stabilit că fata a fost ucisă la ordinul Luizei D., 21 de ani, din comuna Nanov, Teleorman, pentru a o împiedica să anunţe poliţia cu privire la activităţile de prostituţie şi proxenetism pe care Luiza le coordona.

Planul pus la cale de cei trei nu s-a oprit însă aici. Tânărul care a comis crima a trebuit să-i aducă proxenetei Luiza dovada că minora a fost eliminată. Prin urmare, Nicuşor i-a secţionat fetei ucise degetul arătător de la mâna dreaptă, folosind o şurubelniţă, apoi i l-a prezentat Luizei. Apoi, a aruncat degetul în veceul din curtea propriei case.

Cei trei au fost reţinuţi de poliţişti, iar vineri procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu au dispus reţinerea pentru 24 de ore a lui Nicuşor D. Minora care a participat la comiterea crimei este încă cercetată penal pentru omor calificat. Judecătorii giurgiuveni urmează să decidă dacă îi arestează pe cei trei tineri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.