Consiliul Judeţean Giurgiu sprijină financiar amenajarea unei tabere şi a unui atelier de creaţie pe lângă singura mânăstire din ţară care adăposteşte moaşte ale Sfântului Ioan Rusul, sfânt vindecător de cancer.
‘Din anul 2008 în comuna Slobozia, judeţul Giurgiu, funcţionează mânăstirea Sfântul Ioan Rusul şi ţin foarte mult la acest proiect pentru că la mânăstirea Sfântul Ioan Rusul sosesc pelerini şi credincioşi din toată ţara loviţi de această boală (cancer – n.r.) care vin să se închine şi să ceară ajutorul sfântului Ioan Rusul’, a declarat marţi, în cadrul şedinţei ordinare a CJ Giurgiu, preşedintele CJ Giurgiu, Dumitru Beianu.

În cadrul acestui proiect susţinut de CJ Giurgiu se vor amenaja două clădiri pe o suprafaţă totală de aproximativ două mii de metri pătraţi în care vor funcţiona un complex tabără pentru primirea pelerinilor şi un atelier de creaţie pe lângă Centrul Pastoral Cultural Sfântul Ioan Rusul. Valoarea lucrărilor se ridică la aproximativ un milion de euro, iar pentru realizarea acestora CJ este dispus să apeleze şi la sponsori. AGERPRES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.