Informatiile ies greu din Televiziunea Muntenia. Dupa articolul precedent in care dezvaluiam faptul ca salariatii Muntenia Tv nu si-au mai primit leafa de doua luni relatia dintre angajati si patronat s-a tensionat si mai tare.

Astazi am aflat ca angajatii televiziunii giurgiuvene sunt in greva. O greva trista in pragul sarbatorilor de Craciun. Am incercat sa iau legatura cu angajatii televiziunii Muntenia dar au refuzat sa vorbeasca, fara sa ma contazica atunci cand am spus ca am informatii clare care spun ca sunt in greva generala.

In felul acesta oamenii care au primit premiul de excelenta pentru implicarea in cazurile sociale din Giurgiu au devenit peste noapte un caz social.

Mai grava decat intarzierea salariilor este starea de incertitudine pe care oamenii o au. Un raspuns concret i-ar fi ajutat foarte mult.

As vrea sa fim alaturi de profesionistii acestei televiziuni.

Un management profesionist in aceste momente ar relua dialogul cu angajatii, le-ar explica ce probleme a aparut in gestiunea lichiditatilor si le-ar cere sprijinul pentru a depasi starea de tensiune instalata in redactie. Dupa aceea si-ar tine cuvantul si ar plati salariile comform promisiunilor pe care le face colectivului tehnic si redactional.

Apoi, pentru pastrarea unei imagini publice eficiente, ar emite un comunicat de presa prin care sa explice realitatea din televiziune evitant asfel speculatiile care se fac pe marginea a ceea ce se intampla acum in redactia televiziunii.

Atat timp cat lucrurile raman in incertitudine putem spune orice.

Si cu toate acestea ma opresc aici cu speranta ca o minte luminata va reusi sa rezolve problemele dureroase cu care se confrunta astazi angajatii Muntenia Tv !

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.