Procurorii Parchetului Tribunalului Giurgiu, cei care investighează cazul asasinării baschetbalistului american Chauncey Hardy, susțin că au audiat toți martorii din dosar și că mai așteaptă câteva documente pentru a finaliza dosarul.

Ionut Tănăsoaia, principalul suspect în acest caz al cărui mandat de arestare preventivă a fost fost prelungit cu încă 30 de zile, a fost singurul vinovat găsit pentru moartea brutală a sportivului care era legitimat la CSŞ Giurgiu, echipă patronată de primăria oraşului de la Dunăre.

Conform anchetei derulate în acest caz, Hardy ar fi încasat un pumn în bărbie de la Tănăsoia, lovitură în urma căreia s-ar fi dezechilibrat, s-ar fi lovit la cap şi ar fi intrat în coma din care nu s-a mai trezit nicodată. Martorii incidentului produs în Clubul Emotione, din Giurgiu spun că, de fapt, baschetbalistul american ar fi fost călcat în picioare de mai mulţi indivizi, membri ai clanului Butoane, printre care şi Tănăsoaie. Surse din rândul tinerilor care s-au alfat în club în dimineaţa de 9 octombrie ne-au dezvăluit că printre martorii bătăii încasate de Hardy s-ar fi aflat şi două fete de poliţist care însă nu au fost audiate. Patronii clubului susţin că echipamentul de supraveghere video nu era funcţional, aşa că nu există probe video în acest caz, ci doar nişte fotografii din interior care nu demonstrează nimic şi care au apărut la scurt timp de la scandalul în urma căruia Hardy a murit.

Mai mult: Dosarul baschetbalistului american Chauncey Hardy, la final – Ştiri interne | Libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.