Victor Boiangiu. Ati auzit de el? Cum, nu? Pacat. E un politician care promite. Pustiul are 69 de anisori, viitorul ii sta in fata. E deputat PDL de Giurgiu, orasul acela in care prospera vamesii, iar americanii dau coltul la discoteca.

Alaltaieri, ghidusul  a devenit vedeta, in Parlament. Dupa ce a vorbit Regele, Victoras simpaticul s-a cocotat in jiltul in care a stat Suveranul si s-a apucat sa salute sala, cu gesturi care i-ar fi trimis in somaj pe piticii de la circ. Nostim, nu gasiti? Victoras, trage-te singur de urechi! Esti convins ca tu ai facut nazbatiile alea, jucausule? Ma gandesc ca or fi confiscat golanii din vama o maimuta si au trimis-o in Parlament. Ca te-au ales niste beleuzi, nu ma mir. Relevant e ca votezi si tu, dai chiar si legi. Ti-as propune ca data viitoare sa te joci si de-a militarosul Ion Antonescu.

Imprumuti o uniforma de sergent, de maior, de maresal, in fine, de apevist sa fie, si strigi: „deputati, va ordon, treceti Prutul, treceti Dunarea, treceti vama, treceti niste vrajeli in declaratiile de avere, treceti pe numele soacrelor vilele — una, doua, sapte, zece, sa va injure cine trece!

Sursa: http://www.enational.ro/razvan-ioan-boanchis/ghidusul-pedelist-de-69-de-anisori-99118.html/#ixzz1bx6gbpIw
enational.ro

2 COMENTARII

  1. Vremea lui a trecut.O retragere ACUM din viata politica ar demonstra ca inca ramolismentul n-a pus stapanire pe el!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.