„Şeful IJP Giurgiu este un om iresponsabil, care se gândeşte doar la el”, a declarat ministrul de Interne, vineri, într-o conferinţă de presă.

„Este un om care nu se gândeşte la inspectorat, nu se gândeşte la colegii lui, nu se gândeşte la infracţionalitatea din Giurgiu. Se gândeşte doar strict la el şi la cum poate să plece în pensie cu o pensie mai bună”, a afirmat Igaş.

Referindu-se la conducerea inspectoratului Giurgiu, ministrul a declarat că aceasta „lasă mult de dorit”.

Pe de altă parte, Traian Igaş a aprecit că strict în cazul asasinării baschetbalistului american, poliţia a acţionat corect. Întrebat dacă există legături între poliţie şi clanurile din Giurgiu, dat fiind că în unele fotografii din clubul unde s-a produs crima apar poliţişti care stau la masă cu membri ai clanului „Butoane”, Igaş a declarat: „Peştele de la cap se împute”.

Citiţi mai mult: Ministrul Igaş: „Şeful Poliţiei Giurgiu este un om iresponsabil” – Actualitate > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/ministrul-igas-seful-politiei-giurgiu-este-un-om-iresponsabil-949830.html#ixzz1aqFMJmPR
EVZ.ro

 

5 COMENTARII

 1. Deocamdata domnule ministru Igas, Dobrin v-a luat pe toti pe daravela si va duce unde vrea muschii lui. V-a bagato la toti de nu stiti cum s-o mai scoateti aia va facut. Si e ceva,Dobrin are ceva carte la baza pe cind tu esti praf din toate punctelede vedere. Mi-ar fi rusine sa ocup o functie de ministru si sa am grave probleme de exprimare in limba romana

 2. …De ce crezi ca intereseaza pe cineva ce spune Dl. Dobrin……e prea mic si neinsemnat pentru un razboi asa de mare!!!! Asta pt dl mishu,scuza mi diacriticele….
  P.S. PT jojo
  ne poti explica si noua ce e aia daravela??sau ”v-a bagato” sau…..tu chiar crezi ca tot GIURGIU are acelasi nivel cu al tau????
  scuza mi limbajul,in 99 vorbeam ca tine….ai crescut la pasarela????
  si te rog sa ne ierti pe noi astia ce credem in Darwin-ism!!!! sau evolutie,pe intelesul tuturor!!!
  iertati mi indrazneala!!!
  efhaistos fara „E mare”

 3. Mai prostanacule de „unul”, eu nu sunt nici ministru, nici profesor de gramatica, sunt cetateanul dupa zebra care vreau sa iau exemple pozitive de la cei pe care i-am ales.
  Priveste exemple …

 4. Sa plece d.le odata la pensie, ca a facut numai rau colectivului prin … asa zisul sau management… care … numai management nu este… si poate echipa de control isi extinde aria si in nordul judetului unde e ….!!!!!!!!!!??????????
  PS … cine are urechi de auzit s-auda

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.