httpv://www.youtube.com/watch?v=m56AxOjm_Hs
Chauncey Hardy, 23 de ani, este în comă. El a fost adus de la Giurgiu, unde a fost internat cu diagnosticul de comă alcoolică la spitalul de urgenţă Bagdasar Arsenie şi va fi operat. Bărbatul ar fi suferit un traumatism cranio-cerebral şi are un hematom de mari dimensiuni.

Un baschetbalist american în vârstă de 23 de ani a fost bătut într-un club din Giurgiu.Din cate se pare ar fi vorba despre clubul Emotione situat in spatele Directiei de Finante Giurgiu . Echipa de baschet din Giurgiu a mers să petreacă într-un bar după victoria la un meci cu Dinamo. Poliţia spune că nu se cunosc cu precizie date despre incident.

Martori la incident spun că Chauncey Hardy a fost bătut de interlopi din oraş. El s-ar fi prăbuşit în jurul orei 4 dimineaţă lângă ringul de dans.

Tânărul este în comă. El a fost adus de la Giurgiu, unde a fost internat cu diagnosticul de comă alcoolică la spitalul de urgenţă Bagdasar Arsenie şi va fi operat. Bărbatul ar fi suferit un traumatism cranio-cerebral şi are un hematom de mari dimensiuni. Dacă va supravieţui operaţiei, bărbatul are şanse mari de recuperare.

Poliţia a terminat cercetările  la faţa locului, dar continuă audierile. Potrivit poliţiei, colegii de echipă ai baschetbalistului nu ştiu exact dacă tânărul a fost sau nu bătut în acel club. După ce iniţial poliţia a spus că nu se ştie dacă existau camere de luat cederi în club, s-a dovedit că localul era suprevegheat şi video şi în prezent sunt analizate imaginile.

Un alt conflict a avut loc in luna aprilie, când în pădurea comana mai mulţi tineri au fost bătuţi de membrii clanului Tamango, tot din Giurgiu. Bărbaţii au fost nemulţumiţi că lăutarul adus de tineri pleca acasă şi i-au bătut. În urma altercaţiei două persoane au ajuns la spital.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/un-baschetbalist-american-de-23-de-ani-este-in-coma-dupa-ce-a-fost-batut-intr-un-club-din-giurgiu_877480.html#ixzz1aIXhyhwG

 

5 COMENTARII

  1. Brovo copii ! Adica in club la Marciu acolo unde fi-ta se duce seara motzata si semidezbracata este locul in care interlopii omoara la oase sportivi americani !
    Mai copii, asa oras, iti doresti non stop sa traiesti in el !

  2. Asta este tot ceea ce puteti voi sa spuneti??? Atunci, scuzati’ma, dar meritati umilintele la care va supun si primarul si camatarii!
    Nu am alt comentariu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.