Zambestirea de luni 🙂

Un manelist, mare amator de salam din cartierul Tineretului, a avut surpriza să găsească într-o felie din mâncarea lui preferată o imagine care seamănă izbitor cu Nicolae Guţă. După ce le-a arătat şi membrilor familiei minunea, ca să se convingă că nu are vedenii, manelistul a pozat salamul cu chipul lui Guţă şi l-a postat pe pagina sa de Facebook.

“E un semn divin. Chiar dacă până acum îl preferam pe Florin Salam, de aici încolo îmi voi dedica viaţa lui Nicolae Guţă. Chipul lui nu a apărut întâmplător într-un salam”, a scris manelistul pe Facebook, la descrierea pozei.

Apartamentul din strada Tineretului, al manelistului a devenit un veritabil loc de pelerinaj pentru fanii lui Nicolae Guţă. Sosiţi în grupuri, aceştia sărută salamul cu chipul lui Guţă mai ceva ca Gigi Becali moaştele.

Miracolul nu i-a picat însă deloc bine lui Florin Salam, care se gândeşte serios să-şi schimbe numele de scenă. “Când spui salam, lumea ar trebui să se gândească la mine, nu la Guţă. Numele meu de scenă e compromis”, s-a plâns Florin Salam.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.