Nu stiu cum il cheama pe onorabilul domn pe care l-a pus celalalt onorabil, Anton, sef la posta, si nici nu imi incarc memoria cu el 🙂

Ei bine, dragi bloggeri, baiatul asta care provine dintr-o comuna de pe langa glia lui Anton are calitati certe de a ajunge presedintele PDL Giurgiu fara nici un comentariu.

Dar ce vorbesc eu presedintele PDL Giurgiu?, ca el are aptitudini chiar de presedintele Romaniei oricand. Pentru ca legea la el se face ca in tot PDL-ul pe principiul ” asa vrea muschii mei” .

Sunt gata sa ii  fac cinstea de a-i spune si  numele  si sa imi cer si scuze publice daca domnia sa imi arata textul de lege care spune :” INTERZIS CONVORBIRILE LA  TELEFOANELE MOBILE IN FATA GHISEELOR” asa cum bine gasim scris pe un ghiseu postal din Municipiul Giurgiu. Ori poate legea asta nu exista si atunci interzicerea unor drepturi cetatenesti poate fi considerata un abuz ?

Companiile de telefonie mobila au cunostinta de fapul ca in anumite zone, un domn, altfel respectabil, interzice folosirea dreptului la comunicare a oricarui cetatean liber?

Dupa aceasta ce mai urmeaza sa ne interzica reprezentatii partidului de guvernamant PDL ?

P.S. Credeti ca daca seful de la Posta Giurgiu ar fi fost reprezentantul unui partid democratic ar fi scris:

Va rugam frumos evitati convorbirile telefonice langa ghisee pentru a oferi un climat linistit de munca angajatilor nostri ?

2 COMENTARII

  1. Toti salariatii din mediul privat au obligatia sa completeze declaratia fiscala la rubrica PERSOANE AFLATE IN INTRETINERE – Guvernul, Parlamentul, functionarii administratiei locale, judetene si de stat precum si cateva milioane de tigani, betivi si pensionari pe caz de boala”.

  2. Acest afis este de peste 5 ani la ghiseele de la Posta si nu numai la aceasta institutie.
    Halal ziaristi, fara subiecte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.